Daniel Florea: PDL-iștii s-au supărat pe ei

daniel floreaIn cadrul dezbaterilor pe Buget pentru anul 2013, senatorii şi deputaţii PDL au cerut întreruperea lucrărilor susţinând că nu există cvorum de lucru. Parlamentarii  PDL, susţinuţi de cei din PPDD, au reclamat faptul că în sală nu se află jumătate plus unu din numărul deputatilor.

Adevarul este ca in sala nu se aflau jumatate + 1 din parlamentari, pentru simplul motiv ca NU era nevoie de prezenta majoritatii acestora!

Conform modificărilor aduse la regulament de Roberta Anastase – PDL în 2010, la dezbateri şi votul pe articole, cvorumul de şedinţă nu mai este necesar.

Este nevoie de cvorum doar la adoptarea formei finale a bugetului de stat, nu la dezbaterea pe articole a acestuia. Practic, deputatii PDL sunt nemultumiti pe schimbarea unui regulament facut chiar de ei, in urma cu mai bine de 3 ani!”, a transmis printr-un comunicat, deputatul USL de Călăraşi, Daniel Florea.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Lista medicamentelor compensate nu a mai fost actualizată de 5 ani

sâm feb. 9 , 2013
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a vorbit la emisiunea Gândul LIVE despre faptul că lista medicamentelor compensate nu a mai fost actualizată de 5 ani. „Acum am o propunere făcută de un compartiment din minister. Am deschis deja procedurile de evaluare, procedurile de a se vedea dacă toate acelea sunt justificate […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!