Dialogul în USL Călărași se încinge: Dan Şova l-a apostrofat pe primarul Drăgulin

psdAlegerile de la organizaţia municipală a PSD Călăraşi, din cursul zilei de astăzi, au reprezentat un prilej ca cei care au fost alături în campanie electorală: PSD-ul,  PNL-ul şi PC-ul să se reunească, pentru puţin timp, suficient însă pentru a fi făcute unele atacuri verbale.

După discursul primarului Daniel Ştefan Dăgulin, care l-a invitat pe ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, preşedinte interimar al PSD Călăraşi la inaugurarea sediului primăriei ,peste aproape două săptămâni, acesta i-a răspuns în absenţă: „Mi-aş fi dorit ca primarul Drăgulin să audă de la mine că mi-ar fi plăcut să fiu chemat la tăiat panglici la şcoli sau spitale, nu la sedii de instituţii. La ministerul meu am tăiat toţi banii de la achiziţii clădiri, maşini sau alte lucruri inutile. PSD-ul este partidul care îi reprezintă pe cei mulţi, pe cei a căror grijă e ziua de mâine!”

Un alt regret al PSD-istului Şova este acela că în 2012 nu au avut şansa unui candidat la primărie sau Consiliul Judeţean. Referitor la replica primarului Daniel Ştefan Drăgulin, care le-a dorit social democraţilor, în 2016, dacă vor avea candidat separat la primărie :„să câştigaţi multe voturi, dar să fiţi în spatele meu”, Şova nu a rămas dator, spunând:”Îl stimăm pe dl Drăgulin, dar în 2016 vom avea candidatul nostru care nu va fi în spatele domniei-sale!”.

Evident, discursurile acestora arată ceea ce este de aşteptat să se întâmple, că cele două mari partide se pregătesc deja pentru o separare, cu mult înaintea alegerilor din 2016. Acesta este doar începutul.

Vom reveni cu amănunte despre alegerile de la organizația municipală, unde, fără emoții, a fost ales președinte Dan Cristodor, în locul lui Ion Ștefan, care a preferat să facă un pas înapoi de la conducerea partidului la nivel local.

Please enter banners and links.

Next Post

,, Noua echipă PSD Călăraşi trebuie să facă regulile jocului în 2016” spune deputatul Daniel Florea

lun mart. 18 , 2013
 Intrat recent în mijlocul formaţiunii PSD Călăraşi, deputatul Daniel Florea  a demonstrat că este alături de colegii săi de partid în lupta politică ce se conturează, încă de pe acum, pentru câştigarea alegerilor din 2016. Prezent la Conferinţa locală de alegeri a organizaţiei  municipale PSD Călăraşi, deputatul Daniel Florea a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!