„Olteniţa este PSD-istă”, spune președintele organizației municipale a PSD Oltenița, Petre Țone

Print Friendly, PDF & Email

PSD Oltenița alegeriAstăzi, 16 martie, organizația municipală a PSD Oltenița a organizat alegerea președintelui, a secretarului-executiv, a vicepreședinților, trezorierului și a celor 9 membri în Biroul Municipal.

Fără emoții, toți cei înscriși în cursă pentru funcțiile menționate au fost aleși, prin vot direct şi în unanimitate, de către membrii PSD locali, dat fiind faptul că nu a existat concurență, ci doar câte unul „pe loc”. Aceştia sunt: preşedinte-Petre Ţone, secretar-executiv-Ion Piţoi, trezorier-Alina Munteanu şi 7 vicepreşedinţi: Dumitru Boabeş, Laura Munteanu, Gheorghe Matei, Gheorghe Lungu, Nicolae Ţăranu, Mihai Tiribuş şi Cristina Popa. Au fost aleşi 9 membri în Biroul Municipal, cei 16 candidaţi pentru Consiliul Judeţean PSD şi cei 42 de membrii delegaţi la Conferinţa Judeţeană din 6 aprilie, când va fi ales preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

Petre Ţone, aflat în fruntea organizaţiei municipale de un deceniu, a spus după ce a fost reales: ” „Olteniţa e PSD-istă. Nu am ţinut oamenii alături de noi doar cu vorbe, ci cu fapte! De trei ani organizăm Ziua Recoltei şi Ziua Naţională, iar anul acesta a fost al 11-lea an de când împreună cu PSD-ul am organizat Ziua Femeii! Trebuie să menţin echipa unită şi echilibrul în organizaţia noastră. Din 1992 la Olteniţa, PSD nu a pierdut alegerile, decât de 3 ori la funcţia de primar, dar ca partid am avut cele mai multe voturi.”

Vom reveni cu mai multe amănunte şi declaraţii făcute de primarul Olteniţei, Petre Ţone, dar şi ale invitaţilor de la acest eveniment, precum şi  planurile pe care primarul în funcţie le are pentru dezvoltarea municipiului.

La acţiune au fost prezenţi Dan Şova, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, primvicepreşedintele PSD, Ion Ştefan, Daniel Florea, deputat colegiul 1 Călăraşi, viceprimarul mun. Călăraşi, Marius Dulce, candidatul la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Călăraşi, de duminică, 17 martie, Dan Cristodor precum şi alţi membri ai partidului din judeţ.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Dialogul în USL Călărași se încinge: Dan Şova l-a apostrofat pe primarul Drăgulin

Dum mart. 17 , 2013
Alegerile de la organizaţia municipală a PSD Călăraşi, din cursul zilei de astăzi, au reprezentat un prilej ca cei care au fost alături în campanie electorală: PSD-ul,  PNL-ul şi PC-ul să se reunească, pentru puţin timp, suficient însă pentru a fi făcute unele atacuri verbale. După discursul primarului Daniel Ştefan […]