,, Noua echipă PSD Călăraşi trebuie să facă regulile jocului în 2016” spune deputatul Daniel Florea

Print Friendly, PDF & Email

Daniel Florea conferinta Intrat recent în mijlocul formaţiunii PSD Călăraşi, deputatul Daniel Florea  a demonstrat că este alături de colegii săi de partid în lupta politică ce se conturează, încă de pe acum, pentru câştigarea alegerilor din 2016. Prezent la Conferinţa locală de alegeri a organizaţiei  municipale PSD Călăraşi, deputatul Daniel Florea a ţinut să precizeze că noua echipă  ce va fi condusă de   Dan Cristodor trebuie să  devină  pionul principal  pe eşichierul politic local.

,,Pe mine nu mă interesează că este la Consiliul Judeţean Răducu Filipescu sau că, la primărie este Dan Drăgulin şi PNL –ul, pe mine mă interesează un singur lucru, ca această echipă, nou conturată, să poată impune regulile jocului în 2016, pentru a  putea câştiga alegerile, atât la Consiliul Judeţean, cât şi la primărie, şi de ce nu, să avem  mai mulţi parlamentari în judeţ. În acelaşi context, deputatul Florea a îndemnat la unitate  organizaţia municipală Călăraşi.  În opinia sa,   echipa de la conducerea  organizaţiei,  formată din tineri pesedişti trebuie  să aibă ca model munca predecesorilor lor. ,, Nu trebuie să repetăm greşelile din trecut, pe care le-am observat cu toţii şi la alegerile parlamentare. Însă, trecutul reprezintă temelia pe care se construieşte viitorul. Iar în cazul nostru, Ion Ştefan (n.r. fostul preşedinte al organizaţiei municipale PSD Călăraşi ) este temelia pe care se construieşte viitorul formaţiunii PSD Călăraşi, reprezentată de acum încolo de Dan Cristodor.”

Totodată,  parlamentarul călărăşean a ţinut să mulţumească celor care i-au fost alături pentru câştigarea  Colegiului nr. 1 Călăraşi la alegerile parlamentare.

„Dumneavoastră, cei  1400 de membrii din municipiu aţi făcut  ca eu să câştig 15.000  de voturi. Acest lucru înseamnă  că v-aţi făcut treaba foarte bine şi vă mulţumesc că aţi fost alături de mine dumneavoastră, şi familiile dumneavoastră. În ultimul timp, au fost alegeri dificile, mai ales pentru cei care au dorit să candideze la alegerile parlamentare. Sorin Vrăjitoru sau Răzvan Meseşeanu au fost nevoiţi să facă un pas înapoi, renunţând la candidatura lor atunci când s-a decis ca eu să  fiu candidatul pentru Camera Deputaţilor. Şi ei ar fi avut şanse la fel de mari ca şi mine. Dar cred că, împreună, am reuşit un lucru esenţial: am readus PSD Călăraşi în municipiul Călăraşi. Este o victorie  de care suntem mândri cu toţii”, a mai adăugat deputatul Daniel Florea.

Monica Ghiorghe   

 

Please enter banners and links.

Next Post

Ce se mai fură prin Călărași?

lun mart. 18 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Știm cu toții că municipiul Călărași a devenit și el un oraș nesigur, ca și multe altele din țară, de la a merge singură pe stradă- riscând să fii atacată pentru a ți se fura o poșetă cu doar 20 de lei în ea, eventual, […]