Blaga: Vom câştiga alegerile la Vâlcelele cu peste 50%

Print Friendly, PDF & Email

În judeţul Călăraşi, vom avea alegeri la Primăria comunei Vâlcelele, în această duminică, 24 februarie.

La final de campanie electorală, candidatul la funcţia de primar, actualul interimar, Oroianu Gabriel a declarat că a fost o perioadă de două săptămâni, în care a avut ocazia să discute, încă o dată, cu cetăţenii din comună. „Ne cunoaştem de mult timp, şi această reîntâlnire cu ei nu a făcut decât să întărească dialogul pe care îl avem în mod curent. Este o obişnuinţă creată de a discuta permanent, ştim care le sunt problemele, iar ei cunosc exact cât, ce am făcut şi ce putem face pentru ei! Sunt convins că pe 24 februarie vor fi, şi de această dată, alături de echipa care s-a format lângă  fostul primar, Vasile Iliuţă.Vom câştiga alegerile cu peste 50% din voturi!”

Acţiune „în forţă” la Vâlcelele

Echipa de campanie a candidatului Oroianu Gabriel a primit, miercuri, 20 februarie vizita preşedintelui PDL, Vasile Blaga şi a secretarului general, Gheorghe Flutur, aceştia fiind însoţiţi şi de alţi foşti miniştri din guvernarea PDL-istă.

Întâmpinarea oaspeţilor a avut loc în faţa Primăriei Vâlcelele, de unde s-a plecat într-un marş electoral, membrii, dar şi simpatizanţii, mergând pe jos şi stând de vorbă cu oamenii. Coloana oficială a fost urmată de  zeci de maşini, care au i-au însoţit pe tot traseul, fiind prezente organizaţiile din Grădiştea, Căscioarele, Mânăstirea, Valea Argovei, Ştefan-Vodă, Dragoş-Vodă, Gurbăneşti, Sohatu,Fundeni.

Avem susţinerea tuturor fermierilor şi a cetăţenilor din comuna Vâlcelele

Deputatul Vasile Iliuţă, cel care a plecat din fotoliul de primar al comunei, pentru a-i reprezenta pe locuitori într-un for mai înalt, în Parlamentul României, a spus că Ororianu Gabriel, candidatul susţinut la funcţia de primar, se bucură de susţinerea tuturor fermierilor şi cetăţenilor. ”Acesta va duce mai departe proiectele începute împreună. Eu îmi voi face datoria şi în comună şi în judeţ, ca în 2016 să câştigăm alegerile judeţene.

Reconstrucţia organizaţiei PDL Călăraşi începe de la Vâlcelele

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a spus că a venit la Vâlcelele, un loc de unde va începe reconstrucţia organizaţiei PDL Călăraşi.

„Vasile Iliuţă nu a fost numit, întâmplător, preşedintele interimar al PDL Călăraşi, pentru că am văzut că este respectat de colegi, de oameni. Aici aţi dezvoltat foarte bine sectorul agricol şi mă bucur că fermierii sunt alături de noi. Pentru că ei înţeleg cel mai bine ce înseamnă „pacostea” USL, pentru că nu şi-au găsit să impoziteze decât fermierul şi ţăranul român muncitor! Vâlcelele va fi prima comună PDL care va câştiga alegerile în ţară.

Duminică avem alegeri în trei judeţe: Călăraşi, Galaţi şi Ialomiţa. Avem candidaţi foarte buni peste tot, dar prima şansă o avem la Vâlcelele, şi asta pentru că este o organizaţie puternică, ce a făcut foarte mult pentru comunitate. Domnul viceprimar are prima şansă, pentru că are „în spate” o echipă de consilieri formidabili, care au fost conduşi de un om ce timp de 4 mandate a câştigat alegerile ca primar şi care ne-a făcut cinstea de a candida la parlamentare, fiind unul din „stâlpii” de bază, ai noştri,  în Comisia pentru Agricultură. Eu cred că vom câştiga cu peste 50% şi va fi prima comună PDL care câştigă alegerile în ţară, după plecarea în parlament a primarilor din diferite localităţi, unde au avut loc alegeri.”, a spus Vasile Blaga.

Please enter banners and links.

Next Post

Raed Arafat prezent la inaugurarea a două noi substații SMURD, în Budeşti şi Chiselet

joi feb. 21 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În această dimineață, în localitatea Budeşti  a avut loc festivitatea de inaugurare a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare din localitate (SMURD Budeşti), structură specializată de intervenţie, care va funcţiona în cadrul unei subunităţi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului […]