Aurel Niculae şi Iulian Dumitrescu l-au adus pe Moș Nicolae la copiii din Fundeni

Print Friendly, PDF & Email

Pe 6 decembrie, în comuna Fundeni  a venit Moș Nicolae sub forma unui părculeț de joacă pentru copii și a unui brad împodobit. Leagănele, topoganele, cumpenele au devenit neîncăpătoare, într-un timp foarte scurt, bucuria fiind cu atât mai mare cu cât vremea a fost și ea de partea organizatorilor. Acțiunea a fost iniţiată şi organizată de Aurel Niculae, candidatul USL pentru Camera Deputaților, Colegiul 4, de Iulian Dumitrescu, candidatul USL pe Colegiul 2 Senat, în colaborare cu primăria comunei Fundeni. Prezent la acţiune a fost şi vicepreşedintele USL, Răducu Filipescu.

„Parcul de la Fundeni,  inaugurat astăzi, este o realizare comună, a mea și a lui Iulian Dumitrescu, la rugămintea primarului Gheorghiță Cărtușanu, pentru a face un loc de joacă pentru copii. Am împodobit și un brăduț, în spiritul sărbătorilor de iarnă care au debutat de astăzi, 6 decembrie. Este doar una din primele acțiuni pe care le-am gândit împreună cu primarul din Fundeni, care nu este primar USL-ist , dar pe care îl vom spijini fără să ne intereseze culoarea politică, după cum am și demonstrat.”, a spus Aurel Niculae.

La rândul său, primarul din Fundeni, Gheorghiţă Cărtuşanu, ne-a spus că este deosebit de bucuros că acest parc a fost făcut, cu atât mai mult cu cât cei din guvernul trecut nu au fost de acord cu ideea de a fi construite parcuri în comune: ”M-am certat cu un domn de la minister care spunea că nu este cazul să fie construit un parc la ţară, că sunt doar bani cheltuiţi aiurea! Nu înţeleg de ce se face diferenţa între mediul rural şi cel urban. Cu bunăvoinţa senatorului şi deputatului pe care ni-i dorim, Iulian Dumitrescu, respectiv Aurel Niculae, am reuşit să transformăm acest loc, în care era aruncat  gunoiul de grajd, într-un parc destinat copiilor, dar vom pune şi băncuţe pentru a se odihni cei ce vin să aprindă o lumânare în memoria celor care au plecat dintre noi, la cimitirul care se află în apropiere. Copiii noştri nu au posibilitatea de a pleca să ajungă într-un parc din Bucureşti! De ce să nu aibă posibilitatea să se joace la ei acasă?

Sunt primar PDL, dar eu pun interesul comunei, înaintea celui politic şi mă bucur că i-am întâlnit pe aceşti oameni de la USL. La ţară oamenii nu votează culoarea politică, ci persoana! Eu merg cu Aurel Niculae şi Iulian Dumitrescu!”

Please enter banners and links.

Next Post

Călărași: Tentativă de fraudă electorală și de oferire de mită electorală

Dum dec. 9 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În această dimineaţă, poliţiştii au identificat într-un bar din comuna Gălbinaşi, judeţul Călăraşi, pe N. A., de 41 ani, din localitate, care avea un caiet cu o listă de 351 de persoane. Aceasta a declarat că efectua prezenţa persoanelor asistate social, informează Centrul de Comunicare […]