Astăzi, rivalitatea politică a dispărut: Bebe Cristodor a fost condus pe ultimul drum, de importanți lideri politici

Print Friendly, PDF & Email

Președintele organizației județene al PSD Călărași a fost condus astăzi, sâmbătă, 15 octombrie, pe ultimul drum, de lideri politici, din diferite partide, pe care i-a unit același gând: dorința de a-i aduce un ultim omagiu tânărului politician, Dan Cristodor, Bebe, pentru cunoscuți și prieteni.

Preț de câteva ore, președintele PSD, Liviu Dragnea, fostul prim-ministru și liderul de partid la momentul când Bebe Cristodor devenea președintele PSD Călărași, Victor Ponta, senatorul Ecaterina Andronescu, secretarii general și general adjunct, Marian Neacșu și Codrin Ștefănescu, au participat la slujba de înmormântare care a avut loc la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, din Călărași.

Nu au lipsit prefectul județului, George Iacob, primarii PSD,   fostul senator si președinte al PSD Călărași, Doru Ioan Tărăcilă,  liderii și membri altor partide politice: Răducu Filipescu, Vasile Iliuță,  primari PNL, Jenel Șerban-ALDE, Nicolae Dragu-PDS, care au uitat de rivalitățile politice care apar în orice bătălie electorală, dar care dispar atunci când destinul implacabil își spune cuvântul.

Au fost prezenți foști colegi de liceu și prieteni ai lui Bebe Cristodor, precum și sute de călărășeni care au vrut să-și ia rămas bun de la acesta.

De menționat că fostul lider județean al PSD Călărași avea doar 42 de ani  și a fost răpus, într-un termen extrem de scurt, de o boală necruțătoare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei îndurerate!

2-ok3-ok6-ok4-ok5-ok7-ok8-ok9-ok
10-bis
12-ok12-bis-ok

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Daniel Drăgulin a fost ales vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România

lun oct. 17 , 2016
Luni, 17 octombrie 2016, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a fost prezent la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, organizație unde a deținut, în ultimii patru ani, funcția de membru în Comitetul Director. În urma alegerilor avute loc în cadrul lucrărilor, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a fost ales, […]