Primarul Daniel Drăgulin a fost ales vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România

primarul dragulinLuni, 17 octombrie 2016, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a fost prezent la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, organizație unde a deținut, în ultimii patru ani, funcția de membru în Comitetul Director.

În urma alegerilor avute loc în cadrul lucrărilor, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a fost ales, pentru următorii patru ani, vicepreședinte al AMR.

Asociaţia Municipiilor din România (AMR), a fost înfiinţată în anul 1990 sub numele de Federaţia Municipiilor din România (FMR) de către 30 de membri asociaţi fondatori şi a funcţionat de la început ca o organizaţie pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale.

AMR include în prezent 103 municipii (toate municipiile), precum şi cele 6 sectoare ale Municipiului Bucureşti rezultând un total de 109 membri.

AMR este persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală şi apolitică, constituită în vederea promovării şi protejării intereselor comune ale autorităţilor administraţiei publice locale (APL), pentru soluţionarea şi gestionarea nevoilor publice în numele şi pentru interesul colectivităţilor locale.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Oltenița/Peste 4,5 milioane de lei, evaziune fiscală cu materiale reciclabile

mie oct. 19 , 2016
Polițiștii din Călăraşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 5.000.000 de lei, prin evaziune fiscală. La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!