VIDEO: Incendiu cu o victimă în Călărași

Print Friendly, PDF & Email

[hana-flv-player video=”http://www.youtube.com/watch?v=Y5pdeXYu32o” width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

La orele după-amiezii, a avut loc un incendiu pe strada Plevna, din municipiul Călărași, care a izbucnit, conform primelor cercetări, de la o lumânare uitată aprinsă.

Victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, care locuia singură, într-o cameră construită din BCA, fără să aibă curent electric sau o sobă la care să se încălzească, folosea lumânările, ca sursă de lumină și aragazul cu butelie, pentru mâncare și încălzit. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului casei. S-a intervenit rapid şi a fost lichidat incendiul în circa 20 – 25 de minute, fiind scoase din locuinţă şi două butelii, care reprezentau un real pericol pentru vecinătăţi.
Victima, aflată în încăpere, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, la nivelul membrului superior drept, în zona feței și la nivelul toracelui.

La fața locului a venit și un echipaj SMURD care a acordat primul ajutor femeii care a fost transportată la spital, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, plt. maj. Ovidiu Tătăranu.

Please enter banners and links.

Next Post

Pe hârtie, am rezolvat problema angajării tinerilor care provin din centrele de plasament

mar feb. 12 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱” Seria seminariilor interactive avand ca tema principala “Comunicarea cu categorii de persoane defavorizate”, organizate in cadrul proiectului “Formarea continua – premiza calitatii in SPO”, proiect co-finantat prin POSDRU a continuat la Calarasi cu un nou eveniment.   In perioada 11.02 – 14.02.2013 s–a desfasurat seminarul […]