Pe hârtie, am rezolvat problema angajării tinerilor care provin din centrele de plasament

Print Friendly, PDF & Email

poza cursuri calarasi” Seria seminariilor interactive avand ca tema principala “Comunicarea cu categorii de persoane defavorizate”, organizate in cadrul proiectului “Formarea continua – premiza calitatii in SPO”, proiect co-finantat prin POSDRU a continuat la Calarasi cu un nou eveniment. 

 In perioada 11.02 – 14.02.2013 s–a desfasurat seminarul tematic cu tema „comunicarea cu persoane care provin din centre de plasament”, ce a urmarit sa furnizeze angajatilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi informatii actualizate despre cadrul legislativ si metode de integrare pentru aceasta categorie de persoane cu dificultati de integrare pe piata muncii.

 Seminarul s-a bucurat de un interes crescut din partea personalului Serviciului Public de Ocupare vizat si a invitatilor din partea institutiilor cu care acesta colaboreaza institutional pentru a ajuta tinerii din centrele de plasament sa se adapteze la cerintele pietei muncii. A atras mai ales caracterul interactiv folosit, dorinta lectorului de a implica activ toti participantii si metodele inedite de prezentare a informatiei.

 Proiectul este implementat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, in calitate de beneficiar, impreuna cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita,  Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, Asociatia Pro Dinamic, Quality Management Services (UK) Limited”, infomează managerul de proiect, Tincuța Oancea.

Din păcate, toate aceste seminarii sau proiecte, fie de reconversie profesională, fie de integrare pe piața muncii a  unei anumite categorii de persoane, sunt un succes total pe hârtie, practica fiind cea care “îi omoară” pe cei cărora li se adresează aceste cursuri.

Please enter banners and links.

Next Post

Copy-Paste: MEDIAFAX fură munca altora

joi feb. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În cursul zilei de miercuri, 13 februarie, portalul de ştiri www.mediacalarasi.ro a publicat, în premieră, o ştire ce anunţa că Inspectorii DSVSA Călăraşi au fost agresaţi, cu o zi înainte, de patronul unei societăţi comerciale din localitatea Mihai Viteazu. Fără să facă efortul de a […]