Spectacolul ,,Campionii dansului“ un eveniment inedit, la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Avem tineri talentaţi, de excepţie! Această realitate este confirmată tot mai des, în ultimul timp, atât la competiţiile naţionale și internaţionale, de unde aceştia s-au întors cu numeroase premii, cât şi la spectacolele organizate de către Centrul Cultural Judeţean Călăraşi. Un eveniment deosebit a fost spectacolul ,,Campionii dansului “ ce a avut loc vineri, 21 martie, pe scena sălii “Barbu Ştirbei”, a fost organizat de Centrul Cultural Judeţean. Cei mai talentaţi tineri călărăşeni, de la prichindeii de la grădiniţă, până 2014-03-21 17.26.02la membrii trupei “Dance Feelings”, au demonstrat că iubesc, cu pasiune, muzica şi ritmurile dansului. Copiii de la Grădiniţa ,,Ţara Copilăriei” şi cei de la Gimnaziul Carol 1, pregătiţi de Adina şi Clement, de la trupa “Dance Addiction”, au dansat cu mult talent pe ritmurile muzicii latino.
Membrii trupei “Dance Feelings”, coordonaţi de George Piperea au încins atmosfera, dansând cu mişcări pline de energie pe ritmuri tropicale de “salsa” şi “bachata”. Iar Ansamblul folcloric “Bărăganul” al Centrului Cultural Judeţean a dansat, cu mult talent, câteva hore şi sârbe din zona Munteniei.
trupa de dans Palatul CopiilorFetele trupei de dans de la Palatul Copiilor, din Călăraşi, au dansat pe ritmuri de muzică arabă şi au prezentat un dans tematic impresionat, intitulat ,,Înger şi demon”.
Denisa Pârvu, Cristian Andrian, Alina Mareş, Denisa Şerban, Bianca Fasole, vedetele noastre locale, au susţinut un deosebit recital de muzică uşoară. Soţii Cătălin şi Cecilia Manea au dat o adevărată lecţie de dans, prin miscările unduitoare ale tango-ului argentinian.
Eugen Miu si Sandra Pederson 1Însă regalul acestui spectacol a fost momentul de dans susţinut de tânărul călărăşean Eugen Miu şi partenera sa, Sandra Pedersen, din Danemarca (membrii clubului „Danmarks Sportdanserforbund”).Eugen Miu si Sandra Pederson 2 Eugen Miu, însoţit de partenera sa de dans, a venit special la Călăraşi pentru a evolua pe scenă, în faţa prietenilor, rudelor, foştilor profesori şi colegi de şcoală. Reprezentanţia lor, susţinută cu mult profesionalism, a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor. În zilele următoare, Eugen şi Sandra vor participa la Campionatul Mondial de dans sportiv de la Moscova. Le urăm succes şi să se întoarcă acasă cu Marele Trofeu!

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Nereguli în contabilitatea primăriei Călăraşi, găsite de Curtea de Conturi

sâm mart. 22 , 2014
În urma controlului efectuat de Curtea de Conturi, în anul 2012, în evidenţele contabile ale primăriei Călăraşi, au fost găsite mai multe nereguli, aşa cum arată datele oficiale prezentate în raportul acestei instituţii. O primă abatere constatată de Curtea de Conturi se referă la faptul că nu s-a respectat modul […]