Deputatul Aurel Niculae a renuntat la PNL si a trecut la Miscarea Populara

Print Friendly, PDF & Email

Aurel-Niculae-sPartidul Mişcarea Populară a anunţat, vineri, trecerea deputatului Aurel Niculae de la PNL la PMP, acesta declarând, potrivit comunicatului de presă, că a plecat “către partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernări”.
Am decis astăzi, 21 martie, să mă alătur Partidului Mişcarea Populară alegând, astfel, o echipă şi un proiect care mi-au câştigat încrederea şi care mă reprezintă cu adevărat – ca om politic, ca român. Nu voi mai activa în cadrul grupului parlamentar liberal, ci mă alătur celui mai nou şi mai proaspăt proiect politic. Sunt foarte bucuros să găsesc aici oameni tineri şi plini de energie. Ca şi ei, şi eu cred că e important ceea ce laşi în urmă. Am doi copii şi vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid, pentru ceea ce a făcut concret pentru oameni. Sunt şi voi rămâne un om de dreapta şi dincolo de orice ambiţii politice, îmi doresc să activez într-un partid care să se manifeste, prin discurs şi prin iniţiative, ca un partid autentic de dreapta”, se arată în declaraţia de presă a deputatului Niculae, transmisă vineri de PMP.
El menţionează că, de aceea, crede că Partidul Mişcarea Populară este “alegerea corectă” şi că locul său este în această echipă.
“PMP este un partid care ştie ce vrea şi ştie de ce parte a baricadei se află. Este partidul oamenilor care fac politică relaxat, fără ambiţii nejustificate şi cu liniştea pe care le-o dă valoarea lor profesională. Am venit, deci, alături de acest partid pentru unicul beneficiu de a fi în acord cu crezul meu politic. Nu am plecat către putere, ci către partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernări”, mai spune Niculae, potrivit comunicatului de presă transmis de PMP.
Aurel Niculae a fost ales deputat într-un colegiu din judeţul Călăraşi şi este membru în Comisia pentru politică economică a Camerei.

Please enter banners and links.

Next Post

Spectacolul ,,Campionii dansului“ un eveniment inedit, la Călărași

sâm mart. 22 , 2014
Avem tineri talentaţi, de excepţie! Această realitate este confirmată tot mai des, în ultimul timp, atât la competiţiile naţionale și internaţionale, de unde aceştia s-au întors cu numeroase premii, cât şi la spectacolele organizate de către Centrul Cultural Judeţean Călăraşi. Un eveniment deosebit a fost spectacolul ,,Campionii dansului “ ce […]