Poliţia şi Jandarmeria au fost prezente la o acţiune ilegală, spune deputatul Iliuță

Print Friendly, PDF & Email

Conferinta de presa PDL CalarasiDeputatul care a lăsat fotoliul de primar gol, în comuna Vâlcelele, Vasile Iliuță dă șanse foarte mari candidatului PDL, actualului primar interimar, Gabriel Oroianu la alegerile din 24 februarie.

„ Oroianu este credidat cu peste 60 de procente, iar contracandidatul de la USL, are doar 6-7 procente. De altfel, acesta s-a aliat cu candidatul de la PP-DD, probabil ca împreună să strângă voturi mai multe pentru USL. Este o situaţie hilară!”, spune acesta.

Liderul liberal, Răducu Filipescu anunţa că Mihail Pascu, candidatul USL-ului are doar vreo 10 procente în spatele lui Gabriel Oroianu, spunând că va fi uşor de depăşit, dacă se munceşte în campanie. Procentajele din sondaje, diferă, ca de obicei, atunci când întrebi de la un partid sau altul, aşa că facem abstracţie de ele, ziua de 24 februarie dând cel mai corect pronostic.

Legat de acţiunea de forţă cu cele 100 de maşini ale USL-ului, care au mers în toată comuna, în prima zi de campanie electorală, duminică, 10 februarie,  actualul primar interimar, Gabriel Oroianu spune că s-a desfăşurat ilegal, deoarece nu a fost făcută nicio solicitare către primărie în acest sens. „Poliţia rutieră şi jandarmeria au însoţit aceste maşini, ilegal”, acuză edilul în funcţie.

Referitor la acest aspect, nu vrem să ne pronunţăm, deoarece aşteptăm punctul de vedere oficial al Jandarmeriei Călăraşi, pe care l-am solicitat în acest sens. De menţionat că poliţia a spus că a acţionat cu echipaje, la solicitarea Jandarmeriei, aceştia fiind cei anunţaţi să participe la eveniment.

Fac instituţiile statului, care trebuie să asigure ordinea şi liniştea publică, politică sau nu? Așteptăm răspunsul!

Please enter banners and links.

Next Post

Astăzi vezi ziarul de mâine: Actualitatea de Călărași

joi feb. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Actualitatea de Călărași, te așteaptă să îl citești vineri, 15 februarie. Prima pagină te familiarizează cu subiectele ediției 38. Lectură plăcută! Please enter banners and links.