Filipescu face un pas înapoi? „La alegerile din Vâlcelele, PNL-ul este mâna a treia”

Print Friendly, PDF & Email

DSCF4357

Alegerile de primar de la Vâlcelele, din 24 februarie, nu reprezintă o luptă pe care o dă PNL-ul, ci UNPR-ul și PSD-ul, spune, cel puțin declarativ, președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu.

„Eu fac parte din USL, este adevărat, şi ca orice USL-ist trebuie să îţi mobilizezi forţele. Dar şeful campaniei este Valeriu Steriu, ca preşedinte interimar al organizaţiei UNPR şi se va implica, bănuiesc, şi preşedintele interimar PSD, Dan Şova. PNL-ul este aici mâna a treia. Dacă nu se implică dl Steriu şi dl Şova şi totuşi candidatul USL-ului există şi o să ia bătaie, nu ştiu cui îi pică bine. Din câte ştiu, candidatul nostru, Mihail Pascu se implică şi e hotărât să câştige. Ca să bată, oamenii trebuie să pună „osul” la muncă. Eu i-am ajutat cu logistica. Le-am dat peste 70 de maşini pentru campanie, ca să apară ca o forţă în comună, le-am făcut afişele şi bannerele , dar de aici încolo vor spune: A pus Filipescu mâna pe toate partidele? Ei sunt liderii celor două partide, de aici încolo este munca lor.

Filipescu către partenerii din USL, Valeriu Steriu şi Dan Şova: Nu vreau să intru prea profund, ca să nu deranjez „mesele alăturate”

Dacă nu câştigâm, s-ar putea spune că USL-ul a pierdut la Călăraşi, deci este vorba de imagine. Dacă era candidatul PNL-ului, îl luam în cârcă şi plecam cu el în campanie. Nu vreau să intru prea profund, ca să nu deranjez „mesele alăturate”!

Întrebat dacă face prin aceste declaraţii un pas în spate, Filipescu a răspuns: ”Nu e un pas în spate, e chiar primul pas! Nu mă duc eu mereu înainte iau „gloanţele în cap”, iar ceilalţi vin să zica:”Bun, am câştigat-o şi pe asta!”

Să simtă vicepreşedintele USL, Răducu Filipescu faptul că este o redută pierdută?  Nu ar fi exclus! Rezultatele din 24 februarie, ne vor arăta dacă feeling-ul acestuia a fost corect!

Please enter banners and links.

Next Post

Poliţia şi Jandarmeria au fost prezente la o acţiune ilegală, spune deputatul Iliuță

joi feb. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Deputatul care a lăsat fotoliul de primar gol, în comuna Vâlcelele, Vasile Iliuță dă șanse foarte mari candidatului PDL, actualului primar interimar, Gabriel Oroianu la alegerile din 24 februarie. „ Oroianu este credidat cu peste 60 de procente, iar contracandidatul de la USL, are doar […]