Copy-Paste: MEDIAFAX fură munca altora

mediafaxÎn cursul zilei de miercuri, 13 februarie, portalul de ştiri www.mediacalarasi.ro a publicat, în premieră, o ştire ce anunţa că Inspectorii DSVSA Călăraşi au fost agresaţi, cu o zi înainte, de patronul unei societăţi comerciale din localitatea Mihai Viteazu.

Fără să facă efortul de a afla dacă cele prezentate de portalul de ştiri sunt confirmate şi pentru ei, de către poliţia din Călăraşi, aceştia au făcut un simplu copy-paste de pe site-ul călărăşean, pe portalul Mediafax. Singurul „efort” al „furăcioşilor” de ştiri de la Mediafax,  a fost acela de a asculta declaraţia purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, Ramona Tudor şi de a-l transcrie ca şi când declaraţia le-ar fi fost făcută lor.

Este ruşinos că o agenţie pe care o ştiam prestigioasă, se coboară la acest nivel, doar pentru a mai adăuga o informaţie în fluxul de ştiri. Dreptul intelectual este unul recunoscut în România, ceea ce înseamnă că dacă ar fi daţi în judecată, ar avea de plătit daune serioase pe această speţă. Poate ar fi un exemplu şi pentru acei „ziarişti” care şi-au făcut un obicei din a „vâna” informaţiile date de alţi colegi,preferând să le treacă în propriul „portofoliu”, în loc să respecte munca altora, printr-o simplă citare a sursei. E atât de greu?

Mai jos aveţi prezentată ştirea publicată de către  www.mediacalarasi.ro , furată de portalul Mediafax-ului. http://www.mediafax.ro/social/inspectori-de-la-directiei-sanitar-veterinara-luati-la-bataie-de-patronul-unui-magazin-in-timpul-unui-control-10560745

Inspectorii DSVSA Călăraşi au fost agresaţi marţi de patronul unei societăţi comerciale din localitatea Mihai Viteazu în timp ce încercau să efectueze un control în magazinul acestuia.

Potrivit surselor noastre, patronul a devenit foarte violent şi a început să lovească inspectorii în momentul în care i-au fost solicitate documentele pentru marfa deţinută în magazinul de legume-fructe. De asemenea, acesta a aruncat şi cu saci de ceapă atât în inspectorii DSVSA cât şi în autovehiculul instituţiei cu care aceştia se deplasaseră.

Evenimentul a fost anunţat la Serviciul Unic de Urgenţă 112, dar la faţa locului nu s-a deplasat nicio echipă a poliţiei pentru a constata cele relatate de persoanele agresate.

Se pare că patronul societăţii respective nu este la primul incident de acest fel, el în urmă cu ceva timp a agresat şi o altă echipă aflată în control şi anume cea a Gărzii de Mediu Călăraşi formată din două femei. Acesta a aruncat cu benzină pe ele şi le-a ameninţat că le dă foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor referitor la acest caz conducerea Poliţiei Municipiului Călăraşi s-a sesizat şi a cerut efectuarea de cercetări.

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu face un pas înapoi? „La alegerile din Vâlcelele, PNL-ul este mâna a treia”

joi feb. 14 , 2013
Alegerile de primar de la Vâlcelele, din 24 februarie, nu reprezintă o luptă pe care o dă PNL-ul, ci UNPR-ul și PSD-ul, spune, cel puțin declarativ, președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu. „Eu fac parte din USL, este adevărat, şi ca orice USL-ist trebuie să îţi mobilizezi forţele. Dar şeful campaniei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!