Filipescu: „Dacă va fi echidistant, nu m-ar deranja ca Liviu Muşat să fie preşedintele PSD Călăraşi”

Liviu Musat sDe la demisia ministrului Şova, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, pentru locul rămas vacant se fac diverse presupuneri. Cei din PSD spun că de susţinerea lui Liviu Dragnea se bucură directorul ADR SUD Muntenia, Liviu Muşat, acesta fiind motivul pentru care, până în acest moment, Bebe Cristodor-susţinut de Dan Şova- nu a fost, încă, numit interimar, la nivel judeţean.
Întrebat ce părere are despre o posibilă ocupare a acestei funcţii de către directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, preşedintele PNL, Răducu Filipescu a răspuns:
„Eu n-aş avea nimic de obiectat în privinţa lui Liviu Muşat, atâta timp cât va fi echidistant în activitatea sa. Proiectele europene pe care le-am depus la ADR Sud Muntenia sunt verificate de Uniunea Europeană, şi am câştigat un sfert din banii regiunii, iar Liviu Muşat nu ne-a ajutat, dar nici nu ne-a împiedicat. Dacă proiectele depuse au fost bune, noi ne-am luat banii. Liviu Muşat a fost echidistant, din punctul acesta de vedere, că nu m-a încurcat. Nu pot să spun că a fost aproape de Călăraşi, trup şi suflet, dar nici nu pot să spun că nu am colaborat cu el. Am pus întrebări, ni s-a răspuns. Colaborarea cu el ar fi putut să fie mult mai largă, în sensul în care să vină cu sfaturi şi să ne anunţe, din timp, pe ce programe ar urma să se depună proiecte. N-a făcut-o! Dar, Liviu Muşat, dacă vrea să ia preşedinţia PSD-ului, la Călăraşi, nu îl opreşte nimeni. Politica e politică, administraţia e administraţie!”, a declarat Filipescu.

Please enter banners and links.

Next Post

UPDATE: Senatorul Liviu Tomoiagă: "Nu sunt incompatibil!"

mie mart. 12 , 2014
Agenția Națională de Integritate a constatat în cazul a 32 parlamentari (22 deputați și 10 senatori) încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, precum și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații. Printre parlamentarii declaraţi incompatibili se află şi senatorul Colegiului 1 Călăraşi, Liviu Tomoiagă, care s-a aflat în stare de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!