Filipescu este gata să-și depună mandatul de preşedinte

Print Friendly, PDF & Email

Filipescu, presedinte PNL CalarasiRăducu Filipescu a declarat că alegerile europarlamentare, care se apropie cu pași repezi, vor fi un barometru important pentru alegerile prezidențiale.
Acesta a propus, în calitate de vicepreședinte al PNL, ca fiecare președinte de organizație PNL, din țară, să răspundă cu mandatul său, dacă nu își va îndeplini procentul stabilit la alegerile europarlamentare.
„În judeţul Călăraşi, am un target, la europarlamentare, de 50%. Eu am propus ca, în cazul în care nu ne vom atinge rezultatele propuse, să jucăm cu mandatul pe masă, fiecare preşedinte. Alegerile europarlamentare ne vor arăta cum stăm la prezidenţiale. Pe regiunea Sud Muntenia candidată este Adina Vălean, locul 2 pe listă la europarlamentare, iar din judeţul Călăraşi, candidată o avem pe Silviana Şestacovschi, locul 16 pe listă. Am propus-o pe aceasta, deoarece poate primi multe voturi din partea cadrelor didactice, fiind inspector şcolar general.”, a spus preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu: „Dacă va fi echidistant, nu m-ar deranja ca Liviu Muşat să fie preşedintele PSD Călăraşi”

mie mart. 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱De la demisia ministrului Şova, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, pentru locul rămas vacant se fac diverse presupuneri. Cei din PSD spun că de susţinerea lui Liviu Dragnea se bucură directorul ADR SUD Muntenia, Liviu Muşat, acesta fiind motivul pentru […]