CSM Călărași start în Cupa României la Handbal

handbal sLeonard Doroftei si Corina Ungureanu sunt invitatii VIP ai Cupei Romaniei la Handbal Masculin, competitie care se va desfasura in perioada 5-9 martie, la Ploiesti. Cei doi fosti campioni mondiali isi vor etala calitatile pe semicerc si vor oferi autografe fanilor.
Cupa Romaniei la Handbal Masculin aduna la start cele 12 echipe din Liga Nationala, plus alte patru echipe calificate din fazele preliminarii (Stiinta Bacau II, Victoria Bucuresti, HC Vaslui si CSM Calarasi).
Detinatoarea en-titre a trofeului este campioana nationala HCM Constanta.
Triplu castigator al Ligii Campionilor cu Barcelona, Alexandru Dedu isi incepe in forta mandatul de presedinte al federatiei chiar la Ploiesti, orasul sau natal.
“Nu am emotii, dar ma intorc cu mare drag in orasul meu natal. Astept iubitorii de handbal la meciuri deoarece le-am pregatit o serie de surprize placute. Leonard Doroftei si Corina Ungureanu sunt doua nume mari ale sportului romanesc, niste modele de urmat in viata. Sunt bineveniti in lumea handbalului si, prin prezenta, lor sper sa crestem interesul general pentru Cupa Romaniei. In Spania, acolo unde m-am implinit ca sportiv si om, aceasta competitie era una de top si vreau sa preiau acest model si in Romania”, a declarat Alexandru Dedu, noul presedinte al FRH.
La partide si-au mai anuntat prezenta Primarul Municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, reprezentanti ai generatiei de aur a handbalului masculin romanesc si Vasile Stanga, golgheterul all-time al nationalei Romaniei.
Intrarea spectatorilor este libera, iar pentru fanii prezenti in tribune se vor organiza concursuri cu premii constand in echipamente si produse sportive.
Program:
5 martie, optimi
Joc 1 Stiinta Bacau I – Stiinta Bacau II ora 11.00, Sala Brazi
Joc 2 U. Poli Timisoara – Dinamo Bucuresti ora 16.00, Sala Olimpia
Joc 3 Steaua Bucuresti – Victoria Bucuresti ora 14.00, Sala Brazi
Joc 4 CSM Calarasi – CSM Bucuresti ora 14.00, Sala Olimpia
Joc 5 HCM Constanta – Energia Tg.Jiu ora 20.00, Sala Olimpia
Joc 6 U. Suceava – ASC Potaissa Turda ora 17.00, Sala Brazi
Joc 7 CS Caras Severin – HC Vaslui ora 20.00, Sala Brazi
Joc 8 HC Odorhei – HCM Minaur Baia Mare ora 18.00, Sala Olimpia

6 martie, sferturi, Sala Olimpia
Joc 9 invingator joc 1 – invingator joc 2 ora 14.00
Joc 10 invingator joc 3 – invingator joc 4 ora 16.00
Joc 11 invingator joc 5 – invingator joc 6 ora 18.00
Joc 12 invingator joc 7 – invingator joc 8 ora 20.00

8 martie, semifinale, Sala Olimpia
Joc 13 invingator joc 9 – invingator joc 10 ora 12.30
Joc 14 invingator joc 11 – invingator joc 12 ora 14.30

9 martie, finala, Sala Olimpia
Joc 15 invingator joc 13 – invingator joc 14 ora 18.30
Parteneri oficiali ai competitiei: FRH, MTS, COSR, Primaria Ploiesti, CSM Ploiesti, NIRO Group, Carpatica Asig, DPD, DIGI, Sport Suport, Kempa, La Fantana, GPS Security si George B.Art.

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Drăgulin a oferit flori doamnelor și domnișoarelor

mar mart. 4 , 2014
Săptămâna dedicată doamnelor și domnișoarelor, din municipiul Călărași, a început de luni când, de la primele ore ale dimineții, primarul municipiului Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin s-a aflat pe străzile din municipiu, împreună cu reperezentanți ai Primăriei și Poliției Locale, pentru a oferi flori și felicitări sarbatoritelor. Peste 3000 de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!