Primarul Drăgulin a oferit flori doamnelor și domnișoarelor

primarul ofera floriSăptămâna dedicată doamnelor și domnișoarelor, din municipiul Călărași, a început de luni când, de la primele ore ale dimineții, primarul municipiului Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin s-a aflat pe străzile din municipiu, împreună cu reperezentanți ai Primăriei și Poliției Locale, pentru a oferi flori și felicitări sarbatoritelor.
Peste 3000 de flori au fost oferite doamnelor și domnișoarelor întâlnite, precum și celor ce își desfășoară activitatea în fabricile de confecții din municipiu.
„Ca în fiecare an, a fost o plăcere să ofer doamnelor și domnișoarelor din municipiu, flori și felicitări, aducând, astfel, un zâmbet și un gând bun celor ce ne înseninează viețile tuturor.”, Daniel Ștefan Drăgulin.
Săptămâna dedicată reprezentantelor sexului frumos se va încheia vineri, cu cea de-a două ediție a ”Sărbătorii Primaverii”, unde peste 200 dintre cei mai talentați copii, din municipiu, vor oferi un spectacol de neuitat.

Please enter banners and links.

Next Post

Managerul privat Tetraedru:„Biletul de trimitere o soluție care ajută la calitatea serviciilor medicale pentru călărăşeni”

mar mart. 4 , 2014
Managerul privat al Spitalului Judeţean Calaraşi a susţinut astăzi, 4 martie, o conferinţă de presă la care au participat Mihai Nistor, manager SJU Calaraşi, Mariana Chiru, director medical SJU Calaraşi si Florea Buţă – director general adjunct al Tetraedru Medical Consulting. Tema conferinţei de presă a fost activitatea managerului spitalului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!