Călărăşenii nu mai doresc să vadă piese de teatru?

Odată cu inaugurarea noii Săli de spectacole a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, a devenit deja o obişnuinţă organizarea stagiunilor culturale, de primăvară şi de toamnă.

teatruFie că alegerea spectacolelor din stagiunile culturale a fost gestionată direct de conducerea Centrului Cultural, sau, mai nou, prin Mix Music, intenţia a fost întotdeauna de a aduce la Călăraşi, actori de prestigiu ai teatrelor şi instituţiilor culturale româneşti.

Începând de duminică, 1 septembrie, a debutat stagiunea culturală de toamnă, care va cuprinde 12 spectacole de teatru. Poate, în mod surprinzător, faţă de stagiunile precedente, cu toate că piesa de debut a avut în distribuţie actori de renume, precum Horaţiu Mălăiele sau George Ivaşcu, călărăşenii nu s-au mai “înghesuit” ca în dăţile precedente să cumpere bilete.

Sala care se dovedea neîncăpătoare, nu demult, pentru iubitorii de teatru, a avut de această dată multe locuri libere. În condiţiile în care preţul biletului la intrare – 30 de lei, a rămas neschimbat, putem vorbi oare, deja, de o saturaţie a publicului călărăşean pentru piesele de teatru?

Ar fi păcat, pentru că aceasta stagiune va continua cu piese de teatru ale unor trupe binecunoscute – Teatrul Bulandra sau Nottara, beneficiind de prezenţa pe scena sălii de spectacole a unor actori precum: Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Virgil Ogăşanu, etc.

Rămâne să vedem care va fi reacţia publicului local, pe 14 septembrie, zi în care este programat al doilea spectacol al stagiunii de toamnă,   “Familia Tot”, Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu”.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Deputatul Vasile Iliuţă vrea o funcţie importantă în administraţia călărăşeană

mar sept. 10 , 2013
În cadrul unei conferinţe de presă, organizată în această săptămână, deputatul PDL, Vasile Iliuţă a dezvăluit faptul că, este pregătit să candideze în anul 2016 pentru o funcţie importantă  din administraţia călărăşeană. ,,Nu  mai sunt interesat să candidez pentru un post de parlamentar. Consider că, aş fi mult mai util […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!