Deputatul Vasile Iliuţă vrea o funcţie importantă în administraţia călărăşeană

Print Friendly, PDF & Email

V Iliuta, PDL CalarasiÎn cadrul unei conferinţe de presă, organizată în această săptămână, deputatul PDL, Vasile Iliuţă a dezvăluit faptul că, este pregătit să candideze în anul 2016 pentru o funcţie importantă  din administraţia călărăşeană.

,,Nu  mai sunt interesat să candidez pentru un post de parlamentar. Consider că, aş fi mult mai util comunităţii călărăşene, prin experienţa pe care o am în administraţia publică şi, de aceea, intenţionez să candidez la următoarele alegeri pentru funcţia de primar a municipiului Călăraşi sau pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean. Voi iniţia un sondaj de opinie, în rândul cetăţenilor şi, în funcţie de rezultatele  acelui sondaj, voi opta pentru una din cele două candidaturi. Iar unul din obiectivele importante, pe care le am în vedere, dacă voi câştiga alegerile electorale din 2016, va fi atragerea investitorilor în municipiul Călăraşi şi identificarea terenurilor pentru dezvoltarea  unor parcuri industriale”, a precizat deputatul Vasile Iliuţă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Medicii, aparatura şi legalitatea necesare în Spitalul Judeţean Călăraşi

mie sept. 11 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱„Mă aflu într-o perioadă de evaluare, timp de trei luni și, dacă firma va fi mulțumită de managementul meu, voi rămâne, în continuare, în funcție. Am aflat din presă că aș fi interimar doar până în luna octombrie, pentru că, în contractul semnat de mine […]