S-a decis: Șestacovschi rămâne la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean

Print Friendly, PDF & Email

silviana sestacovschi sProf. Silviana Şestacovschi a condus cu delegare Inspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi, până pe 31 august a.c., dată în care a fost anuntaţă printr-o adresă remisă de către Ministerul Educaţiei Naţionale, că a fost eliberată din funcţie.

Au urmat aproape 10 zile de incertitudine pentru prof. Silviana Şestacovschi, întrucât, în această perioadă, Ministerul Educaţiei Naţionale nu a mai emis niciun act oficial prin care să stipuleze numirea sa în funcţia de inspector general şcolar.

Revenirea profesorului Siliviana Şestacovschi, pe postul de conducere al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a fost oficializată, marţi, 10 septembrie a.c. .   Inspector general școlar adjunct a fost numit prof. Constantin Tudor (PSD).

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Călărăşenii nu mai doresc să vadă piese de teatru?

mar sept. 10 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Odată cu inaugurarea noii Săli de spectacole a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, a devenit deja o obişnuinţă organizarea stagiunilor culturale, de primăvară şi de toamnă. Fie că alegerea spectacolelor din stagiunile culturale a fost gestionată direct de conducerea Centrului Cultural, sau, mai nou, prin Mix […]