Află ce vârstă au plămânii tăi, la Spitalul TBC Călărași

spirometriiÎn luna noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică) medici, din 34 de oraşe, oferă spirometrii gratuite. Această analiză reprezintă investigaţia cea mai potrivită pentru a identifica BPOC şi pentru a afla ce vârstă au plămânii tăi. Testul se face simplu şi rapid iar rezultatele se dau pe loc.

Campania pentru depistarea BPOC se va desfăşura între 4 şi 30 noiembrie 2013, în numeroase clinici şi spitale de stat.

In judetul Călărași, spirometriile se efectueaza, zilnic, la laboratorul de explorări funcționale, din cadrul Ambulatorului integrat al Spitalului de Pneumoftiziologie Călărași, de luni până vineri, între orele 8.00 -14.00, in regim de gratuitate si fara sa fie necesara prezentarea unui bilet de trimitere.

  Relatii suplimentare se pot obtine la telefon  0242 31 31 80, informează printr-un comunicat, managerul Spitalul TBC Călărași, dr. Spiridon Dumitrescu.

Please enter banners and links.

Next Post

Încep lucrările de modernizare a pieței Big

mar nov. 12 , 2013
Chiar dacă, în acest an , primăria nu avut un buget generos pentru investiţii,totuşi, s-au găsit fondurile necesare pentru a schimba imaginea dezolantă a două, din cele trei, pieţe din Călăraşi. După ce, vara trecută, cu aproximativ 100.000 de lei a fost modernizată piaţa Cuza-Vodă, în această lună, vor fi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!