Victor Ponta, în campanie electorală la Călăraşi:,,Facem dreptate, până la capăt!”

Print Friendly, PDF & Email

2014-05-07 17.09.26 Miercuri, 7 mai, premierul Victor Ponta s-a aflat în campanie electorală la Călăraşi. După ce a vizitat două mari obiective industriale din municipiu, societăţile Aldis şi Tenaris, prim-ministrul Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul agriculturii, Daniel Constantin, au susţinut discursuri politice pentru alegerile europarlamentare, în faţa simpatizanţilor şi activiştilor alianţei PS-PC-UNPR, pe scena din parcul Dumbrava. După două ore bune de aşteptare, Victor Ponta a sosit în mijlocul călărăşenilor, avându-i alături şi pe câţiva dintre candidaţii europarlamentari 2014-05-07 16.50.07aflaţi pe lista alianţei PSD-PC-UNPR: Ecaterina Andronescu, Viorica Dăncilă, Claudia Ţapardel (PSD), Damian Drăghici (UNPR) şi Laureţiu Raveca (PC). Primiţi în aplauzele militanţilor plictisiţi de atâta aşteptare şi chiar de două bunicuţe, fane ale premierului, care l-au aclamat în permanenţă, liderii alianţei aflate la guvernare i-au îndemnat pe cei prezenţi să vină la vot, pe 25 mai.
USL TraiesteChiar dacă în accepţiunea PSD “USL Trăieşte!”, Ponta îi atacă pe liberali!
Premierul Victor Ponta, în alocuţiunea sa, l-a criticat pe Crin Antonescu, dar şi conducerea liberală aflată la cârma judeţului Călăraşi. În acelaşi timp, a lansat atacuri dure împotriva preşedintelui Traian Băsescu. “Aici, în Călăraşi, vreau să spuneţi mai departe cu cine luptaţi, cu adevărat, şi ce am promis în 2012. Nu întâmplător, în Călăraşi, PSD-ul a făcut, în 2012, un sacrificiu extraordinar. Am fost de acord, pentru binele USL-ului, să susţinem doi candidaţi liberali: la Consiliul Judeţean şi la primăria municipiului capitală de judeţ. Nu a fost uşor pentru noi, PSD-ul, dar am promis românilor că USL-ul se va lupta întotdeauna cu Traian Băsescu. Acum, liberalii nu se mai luptă cu preşedintele Băsescu, aşa cum au promis. În permanenţă, Traian Băsescu vorbeşte despre baroni. Şi Crin Antonescu spune exact ce zice Băsescu. Şi aici, la Călăraşi, este un mare baron, preşedintele Consiliului Judeţean ce a fost susţinut şi de PSD, în 2012.

Pe 25 mai, votul vostru îl veţi da alianţei PSD-PC-UNPR, pentru că aceasta este adevărata Uniune Social Liberală. Trebuie să realizăm ceea ce am promis românilor, să facem dreptate până la capăt! Îi pedepsim pe cei care au tăiat pensiile, salariile, şi-au luat moşii la Nana şi şi-au bătut joc de români. Când nu o să mai aibă imunitate, Traian Băsescu o să dea socoteală în faţa justiţiei, şi o să răspundă pentru fraudele şi falsurile făcute la Nana, şi în alte locuri din ţară. Dar mă gândeam, totuşi, din acest judeţ, destul de bogat, să-i dăm puţină făină pentru că o să aibă nevoie, deoarece noi o să fim la preşedinţie şi Băsescu…la puşcărie”, a spus premierul Ponta, în uralele militanţilor de partid, care au susţinut că doresc să îl vadă viitorul preşedinte al României.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Primăria Radovanu a construit o Hală metalică destinată utilajelor

joi mai 8 , 2014
Este știut cât de important este ca o primărie să se implice în bunul mers al lucrurilor dintr-o localitate. Auzim, de multe ori, că nu sunt bani suficienţi pentru a face investiţii, însă oamenii de acţiune, în cazul de faţă – primarii, caută resursele peste tot. Şi, reuşesc! Este şi […]