Viceprimarul comunei Vâlcelele şi-a dat demisia, Nelu Tatu se pregăteşte să preia comanda

Print Friendly, PDF & Email

Nicolae TanaseVineri, 7 martie, la primăria comunei Vâlcelele, Consiliul Local se va întruni, în ședință extraordinară, pentru a lua act de demisia viceprimarului Nicoale Tănase (PNȚCD) și pentru a alege un nou viceprimar.
Nicolae Tănase și-a dat demisia din funcția de viceprimar, nu și de consilier local, marți, 4 martie, din motive personale, ne-a declarat primarul Gabriel Oroianu.
„Singura propunere făcută pentru ocuparea acestui post vine din partea PDL, partid majoritar în Consiliul Local, care îl susține pe Ionel Tatu.
În ceea ce privește colaborarea cu dl Tănase, pot să vă spun că a fost una foarte bună și nu îi pot reproșa nimic. Proiectele începute în anii anteriori au continuat și după ce am devenit primar și am fost susținut de viceprimar, dar și de ceilalți consilieri, indiferent de culoarea lor politică. Doresc să îi mulțumesc domnului Nicolae Tănase pentru colaborare și, în continuare, vom face echipă pentru a promova proiectele comunei Vâlcelele, în Consiliul Local.”, a declarat pentru Actualitatea de Călăraşi, primarul Oroianu.
Noul viceprimar alaturi de primarul OroianuAlegerea lui Nelu Tatu în funcţia de viceprimar vine să îndeplinească o mai veche dorinţă a acestuia, din momentul în care s-a alăturat echipei lui Vasile Iliuţă.
Astfel, vineri, 7 martie, Nelu Tatu va avea dublu motiv de sărbătoare: în cinstea noii funcţii, dar şi de Ziua Femeii, acţiune organizată, în aceeaşi zi, de primarul comunei Vâlcelele, Gabriel Oroianu, alături de care se va afla în calitate de viceprimar.

Please enter banners and links.

Next Post

Lovitură de imagine: Dragoş Coman aduce tineri de milioane, în PMP Călăraşi

joi mart. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ultima mutare făcută de Dragoş Coman, preşedintele fililalei călărăşene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) este una destul de interesantă, ce ar putea să-i pună pe gânduri pe liderii locali de la celelalte formaţiuni politice. Miercuri, 5 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, Dragoş Coman […]