Lovitură de imagine: Dragoş Coman aduce tineri de milioane, în PMP Călăraşi

De la stanga la dreapta Dragos Coman, Radu Timis, Arnold HodelUltima mutare făcută de Dragoş Coman, preşedintele fililalei călărăşene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) este una destul de interesantă, ce ar putea să-i pună pe gânduri pe liderii locali de la celelalte formaţiuni politice. Miercuri, 5 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, Dragoş Coman a anunţat intrarea în rândurile PMP Călăraşi a tânărului Radu Timiş jr., ce va conduce, de acum înainte, Organizaţia de tineret. Faptul că este un om cu principii de dreapta, dar şi vechea prietenie ce îl leagă de Dragoş Coman, sunt doar două motive care l-au determinat pe Timiş Jr. să intre în rândurile celei mai tinere formaţiuni politice Radu Timis jrdin Călăraşi. „Sunt un om de dreapta şi doresc să fac politică de dreapta. Sunt director de dezvoltare la firma patronată de tatăl meu, Radu Timiş şi anume Cris-Tim. M-am alăturat echipei lui Dragoş Coman şi cred foarte tare că, noi, generaţiile tinere, ce venim din spate si avem anumite posibilităţi, putem mişca lucrurile ca să dovedim că putem face ceva minunat pentru aceasta ţară. Prietenia mea cu Dragoş, veche de câţiva ani de zile, m-a determinat să intru în echipa lui şi să fac politică. Am încrederea că pot crea ceva durabil alături de un om cum este Dragoş, determinat şi hotărît, ce poate strânge mulţi oameni lângă el.”
Radu Timiş spune că este legat, într-un fel, de Călăraşi. El a mai spus că tatăl său a fost câţiva ani de zile profesor de sport la Olteniţa. ,,Tatăl meu a făcut multă vreme naveta Olteniţa-Bucureşti şi, în mod regulat, cumpăra de la Budeşti mezeluri produse de fabrica de la Ulmeni pe care le aprecia ca fiind cele mai bune. În momentul în care calitatea acestora a scăzut, tatăl meu a luat hotărârea să deschidă prima afacere în producerea mezelurilor”, a spus Radu Timiş Jr. .
Cris-Tim a fost ales, timp de cinci ani la rând, cel mai de încredere brand din industria mezelurilor din Romania, anul trecut, cifra de afaceri fiind de 75 milioane de euro.
Un nume cu „ştate vechi” în politică, ce s-a alăturat tinerei echipe PMP Călăraşi este şi Arnold Hodel, care va coordona Organizaţia Oamenilor de Afaceri, din cadrul PMP Călăraşi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Dezastruos: Județul Călărași este pe ultimul loc pe țară, după simularea pentru Evaluarea Națională

joi mart. 6 , 2014
În urma susţinerii simulării la clasa aVIII-a, judeţul Călăraşi a obţinut rezultate dezastruoase. Media de promovabilitate a fost de de 34%, ceea ce ne-a clasat pe ultimul loc. La limba şi literatura română, procentul de promovabilitate a fost de 57,8%, iar la matematică, am fost ultimii pe țară, cu 17,8%. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!