Reţinuţi de poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în municipiul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut, pentru 24 de ore, patru persoane, din localitate, care, în seara de 07 august a.c., au tulburat liniştea publică şi au agresat o persoană.

În ziua de 11 august poliţiştii au probat activitatea infracţională a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 ani, toţi din Călăraşi, care pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau pe raza municipiului, au tulburat ordinea şi liniştea publică şi s-au agresat reciproc.

Cercetările au fost demarate de îndată de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Faţă de cei patru, bănuiţi de săvârşirea faptelor a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Reţinut de poliţişti pentru lovire

 Un bărbat de 41 de ani din Olteniţa, bănuit că a agresat fizic o persoană a fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au finalizat cercetările într-un dosar de lovire sau alte violenţe, probând în ziua de 11 august 2016 activitatea infracţională a unui bărbat din Olteniţa, bănuit că în cursul lunii mai a.c. în timp ce se afla la o discotecă a agresat fizic un tânăr, de 25 de ani, din Olteniţa.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

AJOFM Călăraşi organizează 8 programe de formare profesională

vin aug. 12 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi organizează,   în luna august 2016, 8 programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Călărași, în următoarele locații: Oltenița – frizer, brutar, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții, barman Lehliu Gară […]