AJOFM Călăraşi organizează 8 programe de formare profesională

Print Friendly, PDF & Email

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi organizează,   în luna august 2016, 8 programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Călărași, în următoarele locații:

  • Oltenița – frizer, brutar, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții, barman
  • Lehliu Gară – lucrător în comerț
  • Călărași – maseur, operator introducere, validare și prelucrare date

Toate cursurile sunt organizate în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională Călărași.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă faptul că beneficiază în mod gratuit de aceste cursuri au şi alte facilităţi, precum: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul, abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Persoanele care participă la cursurile de formare profesională gratuite, dacă  se încadrează în muncă în perioada desfășurării cursului, pot beneficia în continuare, până la finalizarea programului de formare profesională început, de servicii de formare profesională gratuite.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242.318.376 interior 105 – compartiment formare profesională.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

DSP Călărași/S-au confirmat cazuri de antrax la animal, în sudul României

vin aug. 12 , 2016
Având în vedere înregistrarea de cazuri confirmate de antrax la animal, în localități din partea de sud a României și în nord estul Bulgariei, informăm populația asupra riscurilor asociate acestei boli. Antraxul este o boală infecţioasă acută cauzată de bacteria Bacillus anthracis. Antraxul apare cel mai adesea la animalele cu […]