PSD Călărași și-a pus mâna în cap, precum chelul

Print Friendly, PDF & Email

chelÎn după-amiaza zilei de 6 februarie, un comunicat sosit din partea organizației PSD Călărași, anunța sec:
“Zilelel trecute cadrele didactice si elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu     s-au confruntat cu o situatie controversata :
– schimbarea din functie a directorului acestui liceu, Prof.Dr. Constantin
Mitra. Partidul Social Democrat Calarasi, precizeaza ca nu are nici un fel de
legatura cu aceasta schimbare.”

Trecem peste modul în care a fost redactat comunicatul, care nici măcar nu este semnat, și spunem doar că, dacă acest comunicat venea imediat după debarcarea din funcţie a lui Constantin Mitră, poate înţelegeam oarecum gestul de delimitare, fiind făcut , să spunem, “la cald”. Dar după o săptămână, în care nu s-a speculat, decât poate pe la colțuri, că ar putea fi și PSD-ul “de vină”,  este o greșeală impardonabilă de abordare a acestui subiect, de către o organizație matură și cu experiență.

Înainte de a arunca trei rânduri către presă, trebuia să existe o minte luminată care să spună că nu e cazul să se mai facă o astfel de precizare, atâta vreme cât Mitră nu era membru al vreunui partid și ocupa o funcție administrativă într-o şcoală.

Şi dacă este să analizăm că ar putea fi vorba de o schimbare politică, atunci  este știut faptul că inspectorul general școlar este membru PNL, şi nu PSD(!), conducerea municipiului și județului tot PNL-ului aparține, deci cei mai blamați, eventual, rămânând să fie doar liberalii, în niciun caz, PSD-iștii.

Probabil că discuțiile despre alegerile din cadrul organizației județene, de sâmbătă, 9 februarie, i-a înfierbântat atât de mult pe social-democraţi, încât au „uitat” că nu ei se află la putere, sau că le-ar fi permis să facă schimbări din funcții administrative, pentru a-și face „griji” de unele interpretări, ce pot apărea  inerent în astfel de situații.

Cu alte cuvinte, PSD Călăraşi a reuşit, cu acest comunicat, doar să-şi pună mâna în cap precum chelul, chiar dacă nu el este cel, care suferă de calviţie!

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Doar 25,07% dintre călărășenii care au dat de permis, l-au și luat, anul trecut

vin feb. 8 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada, 1 ianuarie-28 decembrie 2012, analizată la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor al judeţului Călăraşi, au fost examinate un număr de 9879 persoane în cadrul celor 243 de examene organizate în municipiul Călăraşi, existând o medie de aproximativ […]