Preşedintele UNPR Călăraşi, Aurel Niculae, face echipă cu un fost lider din PNL-ul local

Print Friendly, PDF & Email

Aurel-NiculaeÎn zilele de 25 și 26 iulie, conducerea UNPR s-a întâlnit cu organizațiile din Regiunea 3 Sud-Muntenia, din Regiunea Vest și Regiunea Centru, în total fiind 17 județe, reprezentate de deputați, senatori, președinți de organizații județene. Cu acest prilej, s-a adoptat Rezoluția privind susținerea la președinție a lui Victor Ponta, prin strângerea unui număr de 1 milion de semnături.

Totodată, în vederea pregătirii alegerilor prezidențiale s-a stabilit încheierea interimatului la conducerea organizației județene a UNPR Călărași, de care a răspuns Alexandru Buricea, fiind  numit în funcția de președinte, deputatul Aurel Niculae.

dragulin kFostul deputat PNL a repurtat o primă victorie, aceea de a avea confirmarea primarului municipiului Calarasi, Daniel Ștefan Drăgulin, că îi va fi alături în această construcție politică. Astfel, data de 1 august așteptată de președintele lui Drăgulin pe linie de partid, Filipescu, pentru a reveni asupra demisiei din funcția politică, poate fi dată uitării de acesta din urmă. Drăgulin este implicat în UNPR, chiar dacă politic nu poate să își dea demisia din PNL, deoarece și-ar pierde mandatul.

Pentru Actualitatea de Călărași, proaspătul președintele UNPR, Aurel Niculae a declarat:

„Numirea mea în funcția de președinte al Organizației Județene mă onorează și mă obligă ca, împreună cu întreaga echipă, să obținem cel mai bun rezultat, din ultimii 8 ani în Călărași, pentru alianța PSD/UNPR/PC. Sunt sigur că așa cum dl primar Drăgulin este un partener corect în acest proiect, vor veni și alți foști colegi din PNL, care au crezut în proiectul USL.”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Trei accidente rutiere cu victime, produse pe drumurile din judeţ, în numai două zile

lun iul. 28 , 2014
Vineri, 25 iulie a.c., M. Adrian, de 26 ani, din Olteniţa, conducea o motocicletă pe DN 31, în afara localităţii, şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Motocicleta a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în vegetaţia de pe marginea drumului.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală […]