Trafic de droguri în Călăraşi!

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi cercetează trei persoane din Călăraşi, de 19, 26, respectiv 36 de ani, bănuite că, în perioada 2013-2014, ar fi procurat droguri de risc din Spania, pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Călăraşi.

DSC_0021La data de 23 iulie a.c., poliţiştii au interceptat, în municipiului Sebeş, judeţul Alba, un colet expediat din Spania, în care au fost găsite 850 de grame de haşiş.

Drogurile erau ascunse într-un recipient galben şi într-un pachet de biscuiţi, aflate în colet, printre alte produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Din investigaţiile efectuate, a rezultat că bărbatul de 36 de ani ar fi trimis coletul din Spania, folosindu-se de o identitate falsă, urmând să comercializeze drogurile (60 de lei/doză) în Călăraşi, împreună cu tânărul de 19 ani.

De asemenea, poliţiştii şi procurorii îl cercetează pe tânărul de 26 de ani, din Călăraşi, care ar fi determinat o adolescentă, de 18 ani, să practice prostituţia în Italia, în folosul său şi al bărbatului de 36 de ani, banii astfel obţinuţi fiind folosiţi pentru procurarea drogurilor.

În cauză, au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare, au fost indisponibilizaţi 560 de euro şi întreaga cantitate de haşiş, a cărei valoare estimată, pe „piaţa neagră”, este de 30.000 de euro.

La data de 24 iulie a.c. a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de A. Stelian, care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, şi a cercetării sub control judiciar faţă de celelalte două persoane.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi de suportul de specialitate al DIPI.

DSC_0021DSC_0017 DSC_0019

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Preşedintele UNPR Călăraşi, Aurel Niculae, face echipă cu un fost lider din PNL-ul local

Dum iul. 27 , 2014
În zilele de 25 și 26 iulie, conducerea UNPR s-a întâlnit cu organizațiile din Regiunea 3 Sud-Muntenia, din Regiunea Vest și Regiunea Centru, în total fiind 17 județe, reprezentate de deputați, senatori, președinți de organizații județene. Cu acest prilej, s-a adoptat Rezoluția privind susținerea la președinție a lui Victor Ponta, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!