Trei accidente rutiere cu victime, produse pe drumurile din judeţ, în numai două zile

foto politia rutieraVineri, 25 iulie a.c., M. Adrian, de 26 ani, din Olteniţa, conducea o motocicletă pe DN 31, în afara localităţii, şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Motocicleta a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în vegetaţia de pe marginea drumului.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale.Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză se continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

La data de 25 iulie a.c., o fată de 14 ani, din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, a condus o bicicletă pe partea carosabilă a DJ 306 şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a căzut de pe bicicletă, fiind rănită uşor.  Iniţial, fata a declarat că a fost lovită de un autovehicul de culoare albă al cărui conducător a părăsit locul accidentului, poliţiştii demarând investigaţiile pentru identificarea autoturismului. Ulterior, tânăra a recunoscut că accidentul s-a produs din vina sa, fără a fi implicat un alt autovehicul. Cercetările sunt continuate pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii autoaccidentării.

 

Sâmbătă, 26 iulie a.c., D. Costel, de 55 ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, a condus o autoutilitară pe DN 3, în afara comunei Cuza Vodă, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul, care circula în faţa sa, a frânat şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de G. Anghel, de 53 ani, din municipiul Călăraşi.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui D. Neaga, de 52 ani, din municipiul Slobozia, şi a lui R. Ioana, de 64 ani, din comuna Cuza Vodă, pasagere în cele două autovehicule implicate în accident. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

De Zilele oraşului Lehliu-Gară, mii de localnici au venit la sărbătoarea lor

lun iul. 28 , 2014
Cele trei zile de sărbătoare ale oraşului Lehliu-Gară s-au bucurat, şi în acest an, de prezenţa a numeroase capete de afiş, care s-au suit pe scena special amenajată pe stadionul Liviu Cucu, din localitate. Miile de cetăţeni, prezente în cele 3 seri, au făcut ca imensul stadion să pară neîncăpător. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!