Piaţa Cuza Vodă, în plin proces de modernizare

 

Aşa cum a declarat, în urmă cu câteva luni de zile, edilul Daniel Drăgulin,  piaţa Big şi piaţa Cuza Vodă vor beneficia de lucrări de reabilitare şi modernizare. Lucrările de execuţie  ce vor fi derulate în cele două pieţe, fac parte dintr-un plan de modernizare, propus de Serviciul pieţe şi oboare din cadrul primăriei.

,,În aceste  zile, se  lucrează, în forţă, în piaţa Cuza Vodă, se toarnă asfalt, vor fi  amplasate tarabe noi,  va fi dat în folosinţă  un  W.C public şi va fi montată o copertină, pentru ca producătorii să-şi vândă, în bune condiţii, fructele şi legumele la tarabe, în aşa fel încât, să se desfăşoare un comerţ civilizat. De asemenea, le vom impune proprietarilor clădirilor ce împrejmuiesc piaţa Cuza Vodă să zugrăvească pereţii exteriori, într-o singură culoare, pentru a da un aspect plăcut zonei”, a spus edilul Drăgulin.

În ceea ce priveşte concesionarea unor suprafaţe de teren, din interiorul pieţei,  Drăgulin a dat asigurări că nu se va face niciun demers, în acest sens, ţinând cont că, în piaţă, există deja  o clădire construită anul trecut, nefuncţională în prezent, ce a  fost amplasată, fără a se  ţine cont de prevederile Legii  Urbanismului.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași scoate la licitaţie transportul public de călători

lun iul. 8 , 2013
 Activitatea de transport public, din municipiul Călăraşi, ce este desfăşurată, în prezent, de societatea Alitrans, va fi scoasă , în curând, la licitaţie. Edilul Daniel Drăgulin a precizat, că, în prezent, se lucrează la  întocmirea documentaţiei, necesară derulării licitaţiei, în conformitate cu Legea transportului public de persoane nr.92/2007. ,,Contractul încheiat între […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!