Judecatoria din Lehliu nu se desfiinţează

Dep Florea alaturi de ministrul CazanciucVizita făcuta de ministrul Robert Cazanciuc,  alături de șeful CSM, Adrian Bordea la Călărași, în urmă cu două săptămâni, dă roade. La invitaţia preşedintelui Tribunalului Călăraşi, George Şerban, dar şi a deputatului Daniel Florea, membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor aceştia au venit să evalueze, în teren, situaţia Judecătoriei din Lehliu.

Pusă pe lista judecătoriilor care urmau să fie desființate, pe motiv că are o arie mică de activitate,  Judecătoria din Lehliu nu numai că a rămas „în picioare”, dar a primit şi confirmarea că va fi finanţată refacerea  fostulului sediu al Bancii Agricole din Lehliu, unde se va muta instituţia.  De menționat că, în prezent, Judecătoria funcționează într-o singura cameră, în cadrul Primăriei din Lehliu,  mai mult decât insuficientă pentru a activa în paramaterii normali.

Cu siguranţă, Judecătoria Lehliu va avea, în curând, un nou sediu! Primul succes din mandatul actualului Ministru al Justiţiei, dl. Robert Cazanciuc, este că, în urmă cu 3 săptămâni, s-a recunoscut necesitatea funcţionării acestei instanţe, al doilea succes este că se asigură finanţarea edificării clădirii Judecătoriei. Mult succes magistraţilor călăraşeni! Felicitări domnului Preşedinte al Tribunalului Călăraşi, George Şerban!”, spune deputatul Daniel Florea.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Piaţa Cuza Vodă, în plin proces de modernizare

vin iul. 5 , 2013
  Aşa cum a declarat, în urmă cu câteva luni de zile, edilul Daniel Drăgulin,  piaţa Big şi piaţa Cuza Vodă vor beneficia de lucrări de reabilitare şi modernizare. Lucrările de execuţie  ce vor fi derulate în cele două pieţe, fac parte dintr-un plan de modernizare, propus de Serviciul pieţe şi oboare […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!