Primăria Călărași scoate la licitaţie transportul public de călători

alitrans foto Activitatea de transport public, din municipiul Călăraşi, ce este desfăşurată, în prezent, de societatea Alitrans, va fi scoasă , în curând, la licitaţie. Edilul Daniel Drăgulin a precizat, că, în prezent, se lucrează la  întocmirea documentaţiei, necesară derulării licitaţiei, în conformitate cu Legea transportului public de persoane nr.92/2007.

,,Contractul încheiat între primărie şi societatea Alitrans Com, privind transportul public de călători s-a încheiat la finele  lunii aprilie a.c. şi, în aceste condiţii, trebuie să scoatem la licitaţie acest serviciu. În ceea ce priveşte serviciile asigurate de această firmă, eu mă declar mulţumit, întrucât, până acum, nu mi-a pervenit nicio reclamaţie din partea cetăţenilor. Şi cred că, această societate va dori să participe la licitaţie pentru a  concesiona din nou  serviciul de transport public, chiar dacă are de încasat, în continuare, de la primărie, suma de aproximativ 6 milioane de lei, în urma unor procese derulate in instanţă, pentru că, anii trecuţi, nu i s-au achitat la timp, subvenţiile prevăzute de lege”, a spus edilul Drăgulin.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Surpriză neplăcută pentru un liceu de prestigiu, din Călărași, la bacalaureat

mar iul. 9 , 2013
 Marţi 9 iulie a.c., Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi  a  dat publicităţii  rezultatele obţinute de absolvenţii de liceu la examenul de bacalauareat. Din cei 2022 de candidaţi,  prezenţi la probele de evaluare,  doar 977 au promovat bacalaureatul. Procentul de promovare, din seria trecută fost,  51,57% iar din seria anterioară au fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!