Pe 24 februarie se alege primarul în comuna Vâlcelele

Print Friendly, PDF & Email

Alegerile generale din 9 decembrie 2012 au propulsat, în funcţia de parlamentari, o serie de aleşi locali, printre cei mai reprezentativi numărându-se Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman sau Darius Valcov, primarul municipiului Slatina, locurile lăsate libere de aceștia, urmând a fi ocupate prin organizarea unor noi alegeri la nivel local.

 În judeţul Călăraşi, devenind deputat în colegiul nr.2, Camera Deputaţilor, Vasile Iliuță a lăsat liber locul de primar al comunei Vâlcelele, post pe care îl ocupa din anul 2000.

Dacă în majoritatea celorlalte unităţi administrative teritoriale, alegerile parţiale pentru preşedintele de Consiliu Judeţean sau primar vor avea loc pe 3 februarie, în şedinţa din 16 ianuarie, Guvernul României a aprobat ca alegerile locale, pentru ocuparea funcţiei de primar în comuna Vâlcelele, să fie organizate pe data de 24 februarie 2013, campania electorală urmând să debuteze în data de 10 februarie.

Conform declarației făcute de fostul primar Vasile Iliuță, cel pe care îl susține în această funcție este viceprimarul, actualul primar interimar, Gabriel Oroianu. Acesta are mari șanse să obțină mandatul, știut fiind faptul că nu au existat contracandidați “grei” în această comună din partea celorlalte partide, dar şi că Vasile Iliuţă este ascultat de către consătenii săi.

Please enter banners and links.

Next Post

PDL și PSD Călărași își aleg președinții

joi ian. 17 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Anul 2012 a fost un an plin pentru partidele politice. Rand pe rand, acestea au trecut prin alegerile locale, referendumul pentru demiterea presedintelui si alegerile parlamentare. Dupa un an incarcat in batalii electorale, noul an va reprezenta pentru acestia analiza rezultatelor inregistrate, dar si posibile […]