Parteneriat transfrontalier pentru instruire pe tot parcursul vieţii

Print Friendly, PDF & Email

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală București a organizat, în perioada 26 octombrie – 28 octombrie,  la sediul Centrului Teritorial Călărași programul de formare:”Analiza comparativă între niveluri ale administrației publice locale Române și Bulgare”.

Împreună cu Universitatea din Ruse „Anghel Kanchev” – sucursala Silistra prin Autoritatea de management al Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală București a obținut finanțare pentru a implementa proiectul „Region Wide Education -Parteneriat transfrontalier pentru instruire pe tot parcursul vieții în regiunea Călărași -Silistra – Constanța”.

Obiectivul principal este acela de a încuraja cooperarea și schimburile între trei instituții de învătământ pentru a elabora și implementa programe comune bilingve, care să dezvolte resursele umane în regiunea transfrontalieră Călărași – Silistra – Constanța.

 Prin proiect s-a propus: crearea unei retele pentru schimb de experiență profesională și practice pozitive între echipele instituțiilor de instruire; implementarea și aplicarea programelor specializate de instruire: unul de limbi străine și altul profesional; promovarea și aplicarea unor forme noi de formare continuă, inclusiv e-learning.

Cu această ocazie a fost lansată și expoziția permanentă cu tema ”Go Green – Make a Few Educated Decisions” (Verde Start – Faceți câteva decizii educate), pozele prezentând practicile regionale cu impact asupra mediului. Materialele vor fi expuse în zone accesibile instituțiilor de învățământ, fiind vizibile studenților și tuturor celor interesați de temă.

Please enter banners and links.

Next Post

Daniel Florea: „Simt că m-am întors acasă!”

sâm nov. 10 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Este tânăr, are 40 de ani, este căsătorit, are doi copii gemeni, băiat şi fată, iar până la această vârstă a reuşit să completeze foarte multe rânduri in CV-ul personal, ca activitate şi pregătire. S-a născut în Călăraşi, în 1991, a absolvit liceul Nicolae Bălcescu, […]