Automatul de schimb valutar al BCR Calarasi a fost spart

Print Friendly, PDF & Email

În această noapte a fost spart un automat de schimb valutar din incinta BCR.

Conform unui comunicat de presă, emis de IPJ Călăraşi, Poliţia Municipală a fost sesizată cu privire la faptul că automatul de schimb valutar situat în interiorul sucursalei unei unităţi bancare din Călăraşi prezintă uşa de alimentare deschisă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului pentru demararea cercetărilor.

S-a constatat că automatul de schimb valutar se află într-o încăpere de la parterul băncii, iar accesul persoanelor la acesta este liber.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 29/30 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în încăperea cu acces liber şi, prin dislocarea geamului, au intrat într-o altă cameră, unde au deschis uşa de alimentare a aparatului de schimb valutar şi au sustras o sumă de bani. Poliţiştii au găsit această uşa deschisă şi fără urme de forţare.

Prejudiciul urmează a fi stabilit şi comunicat ulterior de unitatea păgubită. Unitatea bancară prezintă sistem de supraveghere video şi sistem de alarmă, care nu s-a declanşat în momentul comiterii faptei.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracţiunii şi identificarea suspecţilor, urmând să fie întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Parteneriat transfrontalier pentru instruire pe tot parcursul vieţii

mie oct. 31 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală București a organizat, în perioada 26 octombrie – 28 octombrie,  la sediul Centrului Teritorial Călărași programul de formare:”Analiza comparativă între niveluri ale administrației publice locale Române și Bulgare”. Împreună cu Universitatea din Ruse „Anghel Kanchev” – […]