Ce se mai fură prin Călărași?

cosul furatȘtim cu toții că municipiul Călărași a devenit și el un oraș nesigur, ca și multe altele din țară, de la a merge singură pe stradă- riscând să fii atacată pentru a ți se fura o poșetă cu doar 20 de lei în ea, eventual, și până la a smulge tot ce le vine la îndemână celor certați cu legea, mai ales după lăsarea întunericului.

La actele de distrugere a băncilor din parcuri, furatul capacelor de canalizare, a gardurilor împrejmuitoare etc., se adaugă pe listă și furatul…coșurilor de gunoi, logic, făcute din fier.

Deși este dată o lege prin care nu pot fi vândute la punctele de colectare a fierului vechi, obiecte fără documente, e clar că nimic nu îi oprește pe cei dornici să obțină un venit bazat pe aceste furturi să vândă orice fel de fier vechi, deoarece, evident, legea nu se aplică.

Așa se face că a început furatul coșurilor de gunoi de pe stradă, din zona ANL 1 și de lângă sediul RDS.

După cum vedeți în imagine, coșul a fost furat iar gunoiul a rămas, că doar nu erau să facă hoții și curat în urma lor? Oare câți au fost dați pe mâna poliției de către societățile de colectare a fierului vechi, că au adus obiecte furate, în loc să le dea bani acestora?

Primăria Călărași, Poliția Municipală mai există și speranța că cei care fac astfel de acte mai sunt și prinși? Dacă da, da-ți-ne de veste, pentru că altfel răufăcătorii vor înțelege că sunt într-un sat fără stăpâni și că totul le este permis.

Începând cu lucrurile mici, se construiesc și cele mari!

Așa arată coșul de gunoi furat cos de gunoi furat

Please enter banners and links.

Next Post

Oficiul Poştal nr. 1 Călărași riscă să se închidă

mar mart. 19 , 2013
Oficiul Poştal Judeţean Călăraşi se află într-un mare impas, în prezent. Punctul de lucru din zona centrală a muncipiului Călăraşi nu va mai funcţiona în actuala locaţie. Situaţia a fost pusă în discuţie şi în cadrul şedinţei Comisiei  de Dialog Social ce a avut loc la finele săptămânii trecute. Prezentă […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!