Nicio notă de promovare la matematică, simulare BAC 2013, la 4 licee din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

elevi examenPrea grele subiectele sau nepregătirea elevilor de clasa a XII-a, să fie explicația rezultatelor dezastruoase la simularea la BAC, proba matematică?

Părerile sunt împărțite dar, oricât de grele ar fi fost, asta nu înseamnă ca era imposibil de atins măcar nota de promovare, 5.

Inspectorul general școlar adjunct, Eufrosina Amza a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că au fost centralizate, momentan, doar rezultatele de la simulare BAC, proba matematică și istorie, la nivel de municipiu, nu și de județ.

Nicio notă de promovare la matematică, la 4 licee din municipiu

Proba de foc, de departe, a fost cea de matematică, susținută în funcție de profilul claselor: vom numi, M1- proba de  matematică pentru cei care studiază la profilul  matematică-informatică și M2- proba pentru clasele cu profil tehnologic sau de științe.

În ordine aleatorie, la istorie și matematică, rezultatele sunt urmatoarele, la liceele din Călărași, pentru M1 (profilul  matematică-informatică) și M2 (profil tehnologic sau științe):

Promovabilitate:

Colegiul Barbu-Știrbei

M1 –50,54%;

M2 – 23,08%

Istorie -97,10%

Liceul Mihai Eminescu

M1 – 32,84%;

M2-    9,09%;

Istorie – 100%

Colegiul Economic

M1-     0%;

M2 – 9,70%;

Liceul Auto

M2 – 0%;

Istorie – 42%;

Ștefan Bănulescu

M2 – 2,63%

Liceul Agricol

M2 – 0,66%

Dan Mateescu

M2 – 0%

Danubius

M1 – 0%

M2 – 0%

Istorie – 82%

Please enter banners and links.

Next Post

„Halta” PSD Călăraşi îl aşteaptă pe Dan Şova

joi feb. 7 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alegerile ce trebuiau să aibă loc, la acest final de săptămână, în cadrul organizației județene a PSD Călărași au fost amânate cu o săptămână. Motivul îl reprezintă faptul că Biroul Permanent Județean, în cadrul căruia trebuia aprobată Conferinţa Extraordinară a PSD Călăraşi, nu s-a mai […]