„Halta” PSD Călăraşi îl aşteaptă pe Dan Şova

Print Friendly, PDF & Email

Dan Șova la CălărașiAlegerile ce trebuiau să aibă loc, la acest final de săptămână, în cadrul organizației județene a PSD Călărași au fost amânate cu o săptămână. Motivul îl reprezintă faptul că Biroul Permanent Județean, în cadrul căruia trebuia aprobată Conferinţa Extraordinară a PSD Călăraşi, nu s-a mai ținut, ca urmare a deplasării preşedintelui Victor Ponta în străinătate.

Fără a avea un contracandidat până în acest moment, conform declaraţiei prim-vicepreşedintelui Ion Ştefan, Dan Şova este cel care urmează să îşi stabilească echipa alături de care va conduce organizaţia.”Vom vedea ce se va stabili, în cadrul Conferinţei Judeţene, dacă se va merge pe ideea de echipă sau alegeri individuale, pentru celelalte funcţii în partid.  Sperăm să poată veni la Călăraşi preşedintele partidului, Victor Ponta, dar sunt invitaţi şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, precum şi secretarul general adjunct al PSD, Andrei Dolineaschi.”

Dan Şova este un tânăr de 40 de ani, actual ministru delegat pentru proiecte de infrastructură, doctor în drept, membru PSD din 2003 şi senator din 2008. El a fost avocat, asociat al Casei „Şova şi Asociaţii”.

Totodată, ministrul este Membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Reorganizare şi Faliment şi al Insol Europe.

La alegerile parlamentare de la sfârşitul lunii august 2008, Şova a fost ales senator în Colegiul uninominal 3 din Circumscripţia electorală 30 din judeţul Olt. El a câştigat un nou mandat de senator la scrutinul din 9 decembrie.

În cea mai recentă declaraţie de avere, depusă la mijlocul lunii iunie, Dan Şova apare ca proprietar a trei case, două în Bucureşti şi una în Ilfov, în satul Izvorani, şi al unui autoturism Volkswagen din anul 2007.

Ca în ultimii ani, PSD Călăraşi, aflat în pragul alegerii preşedintelui, preferă să îl „importe” pe acesta, de parcă le este frică să aibă o variantă proprie din cadrul organizaţiei judeţene. După regretabila alegere făcută de PSD-işti, cu Oana Mizil, aceştia parcă nu s-au „fript” destul. Ei continuă să transforme organizaţia în „halta” membrilor bucureşteni, cărora nu le-ar sta rău să aibă trecut, măcar pe hârtie, faptul că sunt, sau că au fost, şi preşedinţi de organizaţii judeţene, în ciuda funcţiilor înalte pe care le ocupă în guvern.

Să fie Dan Şova schimbarea mult aşteptată de „tinerii şi neliniştiţii” membri ai PSD Călăraşi? Răspunsul îl vom afla, în timp, de la ei!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Florin Drăgan, propus la șefia DJTS Călărași

joi feb. 7 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Cătălin Nițu Consilier local, Florin Drăgan, fiul lui Marian Drăgan, președintele Camerei de Comerț, Călărași, este propunerea PNL pentru postul de director al Direcției Județene de Tineret și Sport. La ora actuală, zilele lui Marius Dumitrescu, o „nulitate„ în domeniul sportului la Călărași sunt […]