Marius Gavrilă, inițiatorul Mix Music Evolution a fost oaspetele ziarului, Actualitatea de Călărași

Marius GavrilaÎn această după-amiază, dintr-o întâmplare, l-am întâlnit pe Marius Gavrilă, cunoscut tuturor ca inițiatorul și dezvoltatorul proiectului Mix Music Evolution.

Primul nostru dialog s-a înfiripat pe platoul din fața Consiliului Județean, unde au început deja pregătirile pentru primul spectacol din această stagiune de teatru, de care Mix Music răspunde. Pentru că o primă provocare pornise, după publicarea online a unui articol referitor la proaspătul angajament luat de Mix Music de a fi impresarul acestei stagiuni, pentru care consideram că nu există o suficientă experiență în acest domeniu, Marius Gavrilă a acceptat să stăm de vorbă la sediul redacției noastre.

Am avut plăcerea de a dialoga mai bine de o oră, timp în care am aflat ce își propune să facă în perioada imediat următoare, Agenția de Impresariat Artistic Mix Music, dar și faptul că nu este pentru prima dată când se ocupă de aducerea trupelor de teatru în spectacole.

„E drept, răspundem pentru prima dată de la început și până la final, de o stagiune de teatru, dar asta nu înseamnă că nu știm ce avem de făcut! Din 1993 am început să muncesc și să clădesc la ceea ce vedeția astăzi că înseamnă Mix Music. Am peste 70 de angajați și nu este deloc ușor! Dar când îți place ceea ce faci și pui pasiune, nu se poate să îți stea ceva în cale! Pe 24 februarie pornim cu primul spectacol al stagiunii de primăvară, în care invitat este cel mai iubit actor, Florin Piersic. Alături de el, pe scenă, se va afla și Cătălin Măruță care îi va adresa întrebări, cu precădere cele venite de la public, în cadrul unui Altfel de Spectacol. Sper că publicul călărășean va profita de posibilitatea de a-i adresa întrebări lui Florin Piersic, ceea ce este o premieră pentru spectatori. După spectacol, Florin Piersic va primi o stea pe platoul din fata Consiliului Judeţean, inaugurând astfel “Călăraşi Walk of Fame”.

Biletele pot fi luate de la cele trei puncte de vânzare pe care le avem, la Piața Orizont, 5  Călărași și de la Centrul Cultural Județean.”

Marius Gavrilă ne-a răspuns, cu răbdare, la întrebările adresate, dorind să dispară orice îndoială că lucrurile nu vor evolua bine pentru iubitorii de teatru din Călăraşi. Cum a pornit la drum în această meserie, în urmă cu 20 de ani, cu ce gânduri a venit la Călăraşi, dar şi ce planuri are, puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Actualitatea de Călăraşi, vineri, 22 februarie.

 

Please enter banners and links.

Next Post

De Dragobete, călărăşenii se pot căsători

joi feb. 21 , 2013
Duminică, 24 februarie 2013, va fi o zi specială pentru călărăşenii care doresc să marcheze Dragobetele. În faţa Magazinului Altex, între orele 12,00 şi 16,00 va fi amenajat un spaţiu special pentru oficierea unor căsătorii simbolice unde, îndrăgostiţii de toate vârstele îşi pot declara dragostea şi pot spune cu zâmbetul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!