În comuna Dragalina au fost inaugurate o școală și o gradiniță

Autor: Florentina Chiru
09.03.2021

La începutul lunii martie, primarul comunei Dragalina, Gabriel Stanciu, a inaugurat școala si gradinita din satul Constantin Brâncoveanu, în prezența oficialilor: prefect Valentin Barbu, senator Ciprian Pandea, dep. Emil Florian Dumitru, precum și inspectoarei școlare generale, Raluca Maria Caraion.
În deschiderea evenimentului, primarul Gabriel Stanciu a declarat:
,,Astăzi, cei mici din satul Constantin Brâncoveanu, școala și grădinița din localitate au primit vizita domnului prefect Barbu Valentin, a domnului senator Ciprian Pandea și a domnului deputat Emil Dumitru, însoțiți de doamna inspector general Raluca Maria Caraion. Aceștia au fost alături de noi, cei din administrația publică a comunei Dragalina, pentru a primi binecuvântarea acestui locaș de învățământ reabilitat din temelie. Alături ne-au fost și două foste cadre didactice, care au dragoste față de această instituție. Le mulțumim invitaților și le dorim mult succes, copiilor și cadrelor didactice!”
La rândul său, sen. Ciprian Pandea a dorit să transmită câteva gânduri, despre acest eveniment:
,,Condiții foarte bune de învățare pentru preșcolarii și elevii Grădiniței cu Program Normal și Școlii primare din satul Constantin Brâncoveanu, comuna Dragalina.
Infrastructura educațională călărășeană va continua să se dezvolte prin PNDL, sau alte finanțări guvernamentale, prin parteneriate și implicarea tuturor celor din partea cărora călărășenii așteaptă fapte. Felicitări, domnule primar Gabriel Stanciu!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Deputatul Emil Florian Dumitru, declarație în Parlament, pe tema : ,,Bugetul României pe agricultură în perioada de tranziție 2021-2022 din fonduri UE”

joi mart. 25 , 2021
Deputatul Emil Florian Dumitru a susținut în plenul Camerei Deputaților, în cadrul ședinței din 24 martie, o declarație politică, cu tema: “Bugetul României pe agricultură în perioada de tranziție 2021-2022 din fonduri UE”. ,,Doresc să clarific câteva aspecte ce țin de situația actuală și de măsurile concrete luate în această […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!