HI-Q, Aurelian Temișan și Adrian Enache vin la River’s Lounge, Călărași

Print Friendly, PDF & Email

terasa river 2River’s Lounge, un spaţiu modern, ce creează o atmosferă ambientală plăcută, relaxantă, a devenit un  deosebit punct de atracţie pentru toţi călărăşenii, şi nu numai. Aflat pe malul braţului Borcea,  River’s Lounge, fosta terasă ,,La Barbu”,  aduce o notă aparte, prin calitatea servicilor şi unicitatea mediului ambiental, ce îl oferă. Ideea realizării acestui nou punct de atracţie aparţine tânărului întreprinzător călărăşean, Dragoş Coman, care a crezut în visul său de construi o terasă originală, modernă, cu un stil deosebit, destinată tuturor celor care doresc să beneficieze de câteva clipe de odihnă, pe malul apei.

Şi visul său s-a realizat, cu o investiţie de aproximativ 5 miliarde de lei vechi, Dragoş Coman  a creat River’s Lounge, pentru  relaxare, cu un spaţiu generos, un teren de mini- fotbal, cu gazon artificial, unic în ţară.

,,Ideea unei asemenea investiţii am avut-o de foarte mult timp, însă, la începutul acestui an, am reuşit să o pun în practică. Am dorit să  asigur servicii de calitate şi pe gusturile tuturor celor care doresc să poposească la River’s Lounges. Celor care doresc să ne viziteze, le oferim o reţetă unică de pizza italiană, preparată la cuptor pe lemne, ce a fost premiată la câteva concursuri internaţionale. Bucătarul care prepară această reţetă de pizza a lucrat în  cîteva restaurante renumite din Bucureşti, cum  este şi Trattoria Bon Giorno. Pentru tineri, dar şi pentru cei care vin la River’s Lounges, le oferim o gamă largă de limonade şi cocteiluri, preparate după reţete proprii, ce sunt îmbunătăţite în permanenţă. foto dragos comanÎmpreună cu cei 20 de angajaţi tineri pe care îi coordonez,  lucrăm, în permanenţă, la îmbunătăţirea serviciilor pe care River’s Lounges le poate oferi: promptitudine, calitate şi originalitate, a precizat Dragoş Coman.

Călărăşeanul  Dragoş Coman ne-a precizat că terasa River’s Lounges se deschide oficial, vineri 12 iulie. ,,Dorim  sa  marcăm deschiderea terasei,  prin mai multe momente de mare senzaţie. Evenimentul va debuta la ora 19,30, cu un mini-turneu de fotbal, unde vor participa două echipe formate din jucători ai Naţionalei Artiştilor, printre care se numără Aurelian Temişan şi Adrian Enache, precum şi alţi artişti autohtoni, dar şi  două  echipe  formate din reprezentanţii autorităţilor locale. Şi-au anunţat prezenţa cei doi parlamentari călăraşăşeni, Daniel Florea şi Vasile Iliuţă, edilul Daniel Drăgulin,  dar şi alţi reprezentanţi din conducerea instituţiilor publice. După ora  21,30,  va avea loc  un concert incendiar susţinut de Mihai  Sturzu şi trupa Hi-Q”, a mai adăugat  Dragoş Coman.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

“Medicii au nevoie de aparatură modernă, pentru a-şi face meseria”, spune managerul spitalului

joi iul. 11 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Recent numit în fruntea Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, medicul primar, Mihai Nistor a început să cunoască, pas cu pas, multitudinea de probleme cu care se confruntă această unitate medicală, identificând, în acelaşi timp, soluţiile pentru redresarea activităţii. Managerul Mihai Nistor ne-a dat mai multe […]