E oficial: La alegerile parlamentare, PSD Călărași are, pentru prima dată, pe loc eligibil, o femeie

roxana-pÎn urmă cu câteva minute, s-a încheiat Comitetul Național Executiv al PSD, unde au fost stabilite listele cu candidaturile pentru alegerile parlamentare.

Numele candidaţilor eligibili, ai PSD Călărași, sunt: Roxana Natalia Pațurcă, locul 1 Senat, Eugen Niculicea (de la Centru), locul 1, la Camera Deputaților și locul 2, la C.Deputaților, Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu-Gară.

Pentru Actualitatea de Călărași, Roxana Pațurcă a declarat:

”În ceea ce mă privește, nu pot decât să fiu onorată pentru încrederea ce mi s-a acordat! Acest lucru înseamnă că prin numirea mea, a unei femei, în calitate de candidat, pe prima poziție, la Senat, am reușit să câștig încrederea și aprecierea colegilor, atât din organizația de la Călărași, cât și de la centru.

Prin această nominalizare, ne-a fost recunoscută munca desfășurată, pentru că organizația PSD Călărași este una puternică, ce reprezintă electoratul de stânga, din această zonă. Trebuie să luptăm, să ne mobilizăm, pentru a avea un scor mai mare, decât cel înregistrat la locale! Eu cred în Călărași! Eu îndrăznesc să cred în România!”

De menționat că este pentru prima dată, când organizația județeană a PSD Călărași desemnează o femeie, pe locurile eligibile, la alegerile parlamentare, cu atât mai mult o reprezentantă a organizației județene și nu o propunere venită de la centru.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Balul seniorilor, un eveniment inedit, organizat de CARP Călăraşi

mar oct. 25 , 2016
La finele săptămânii trecute, noua conducere a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP), din Călăraşi, a avut inedita iniţiativă de a organiza un bal al seniorilor.  Astfel, în mod festiv, a fost predată ştafeta de la vechea conducere la  cei care au fost aleşi în mod democratic în fruntea CARP, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!