Crin Antonescu vine duminică, 18 mai, la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

crin-antonescu in campanie Duminică 18 mai, pe platoul din faţa Centrului pentru Cultură şi Administraţie “Barbu Ştirbei”, din Călăraşi, va avea loc un miting electoral al PNL, unde este anunţată participarea a peste 10.000 de persoane.

La evenimentul care va începe la ora 18.00, este anunţată participarea liderului PNL – Crin Antonescu şi a Adinei Vălean – candidat PNL pentru alegerile europarlamentare.

Pana la debutul mitingului, dar si dupa discursuri, PNL Calarasi organizeaza un spectacol muzical-artistic pentru sustinatori, dar si pentru toti calarasenii care vor să vină, indiferent dacă au calitatea de membru de partid sau nu.

Participantii la miting se vor imparti in trei coloane care se vor deplasa pe trasee diferite, toate cele trei coloane se vor reuni in centrul orasului, in Piata Centrului Administrativ „Barbu Stirbei”.

Un eveniment asemănător va avea loc şi pe 23 mai, în municipiul Olteniţa, unde Crin Antonescu şi Adina Vălean se vor întâlni cu susţinătorii din celalalt oraş de pe malul Dunării, informează, printr-un comunicat, PNL Călărași.

Please enter banners and links.

Next Post

Au spus din nou “Da”, după 50 de ani de căsătorie

lun mai 19 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 19 mai, la Centrul de Zi destinat persoanelor vârstnice, din Călăraşi, a avut loc un moment deosebit şi emoţionant. La iniţativa conducerii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) a fost organizată ,,Nunta de aur”, unde 6 cupluri de călărăşeni au spus, din nou: […]