Elena Udrea în vizită la Călăraşi: ,,La Aldis am avut cea mai călduroasă primire!”

În plină campanie electorală, deputata Elena Udrea, unul din liderii Partidului Miscării Populare s-a aflat în după amiaza zilei de vineri, 16 mai, la Călăraşi, într-o vizită la societăţile Aldis şi Siad. Însoţită de militanţii PMP, de Ruxandra Sandu si de deputatul Aurel Niculae, Elena Udrea a dorit să cunoască activitatea şi colectivul societăţii Aldis. După o perioadă de absență din spectrul politic, fostul edil, Nicolae Dragu, s-a alăturat acestei delegații, nefiind o surpriză prezența alături de Elena Udrea, deoarece el a susținut și înainte culoarea politică agreată de aceasta și de președintele Traian Băsescu.
1Elena Udrea a stat de vorbă cu Alina Naghi, administratorul societăţii, dar şi cu muncitorii aflaţi în halele de producţie, fiind întâmpinată de aceştia cu apaluze şi multi trandafiri. A gustat din spcialităţile de mezeluri Aldis, afirmând în faţa muncitorilor:,,O primire mai ,,gustoasă” şi mai călduroasă, ca la Aldis, nu am mai avut până acum!”.
La finalul vizitei, Elena Udrea a ţinut să aducă în atenţie importanţa societăţii Aldis în economia românească: ,,Nu e nicio surpriză că întreprinzătorii români îşi doresc o guvernare de dreapta, care să-i sprijine să prospere şi să creeze locuri de muncă. Am vizitat fabrica de mezeluri Aldis din Călăraşi, unul dintre cei mai mari plătitori de taxe din judeţ, un model de succes pentru economia românească, unde muncesc aproape o mie de angajaţi. Am avut parte de o primire extraordinară şi am cunoscut o echipă ca o mare familie, al cărei suflet şi lider este o femeie puternică, Alina Naghi”, a spus Elena Udrea.
După vizita de la societatea Aldis, Elena Udrea a poposit pentru câteva momente şi la fabrica de oxigen Siad, unde a stat de vorbă cu reprezentanţii acestei societăţi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Crin Antonescu vine duminică, 18 mai, la Călărași

sâm mai 17 , 2014
 Duminică 18 mai, pe platoul din faţa Centrului pentru Cultură şi Administraţie “Barbu Ştirbei”, din Călăraşi, va avea loc un miting electoral al PNL, unde este anunţată participarea a peste 10.000 de persoane. La evenimentul care va începe la ora 18.00, este anunţată participarea liderului PNL – Crin Antonescu şi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!