Au spus din nou “Da”, după 50 de ani de căsătorie

Print Friendly, PDF & Email

nunta1Luni, 19 mai, la Centrul de Zi destinat persoanelor vârstnice, din Călăraşi, a avut loc un moment deosebit şi emoţionant. La iniţativa conducerii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) a fost organizată ,,Nunta de aur”, unde 6 cupluri de călărăşeni au spus, din nou: ,,Da”, după 50 de ani de căsnicie. După ce preoţii prezenţi la acest eveniment au  realizat o scurtă slujbă religioasă,  edilul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin a oficiat, în mod simbolic, cununia civilă pentru cei sărbătoriţi şi a dorit să le adreseze căteva urări de bine.

“Dumneavoastră sunteţi adevărate modele de viaţă, care s-au dedicat unul altuia şi au reuşit să-şi crească cu mare grijă copiii şi nepoţii, imprimându-le valorile morale. Cu respect şi admiraţie, vă urez: “Casă de piatră!“, a spus edilul Drăgulin. Prezentă la acest eveniment, preşedinta CARP, prof. Gabriela Truică, a ţinut să aducă în atenţie importanţa unui asemenea eveniment în viaţa celor care au reuşit să atingă cei 50 de căsnicie. ,,A devenit deja o tradiţie în activitatea instituţiei noastre să marcăm “Nunta de aur”, pentru colegii noştri ce au reuşit să treacă cu bine prin greutăţile vieţii, timp de o jumătate de veac. Ei sunt adevărate pilde pentru cei din jur, demonstrând, astfel, că numai o familie trainică şi unită  este esenţa vieţii. Celor sărbătoriţi am dorit să le oferim, symbolic, o răsplată financiară şi să le adresăm toate urările de bine!”, a precizat prof. Gabriela Truică. La finalul evenimentului, edilul Drăgulin a ciocnit o cupă de şampanie cu toţi cei prezenţi.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Actorul Victor Rebengiuc a filmat la Călărași

lun mai 19 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Săptămâna trecută, cunoscutul actor Victor Rebengiuc a venit la Călărași pentru a filma un spot publicitar. Evenimentul face parte dintr-o campanie de promovare a proiectelor finanțate prin REGIO, inițiată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). Cu sprijinul ADR-urilor, au fost selectate mai multe […]