Corespondență din Malmo: Cezar Ouatu cântă fals, spun suedezii

Print Friendly, PDF & Email

intrarea la Eurovision in Malmo, Suedia

O zi marcată nu numai de o vreme frumoasă şi caldă, dar şi de evenimentul muzical de proporţii europene, Eurovision. Oraşul e decorat de sărbătoare, în întregul sens al cuvântului. Primăria din Malmö a alocat peste 180.000 euro, bani care s-au cheltuit pentru transportul artiştilor – peste 12 autocare moderne şi special amenajate îşi fac turul febril în întreg orasul- amenajarea celor trei scene de spectacol, dintre care scena specială de concurs de la Malmö Arena şi două scene amplasate în centrul oraşului, dedicate spectacolelor nocturne, şi-au cerut tributul lor financiar. Cheltuielile includ, de asemenea, asigurarea corpului de pază pentru artişti, logistică, îndeplinirea condiţiilor de amenajare interioară în camerele de hotel ale acestora. Organizatorii din Malmö au vrut să se ridice la nivelul celor mai înalte criterii de standard, pe care muzicienii şi impresarii din toată Europa le-au impus. Iar, în mare, parte Primăria din Malmö a reuşit, mai ales că e bine de menţionat că pregătirile pentru Eurovision au început de la finalul lunii ianuarie 2013.

Dar cel mai febril s-a simţit în Malmö spiritul Eurovisionului duminică seara, când interpreţii de muzică pop şi rock şi-au făcut apariţia pe covorul roşu amplasat lângă Teatrul de Opera şi operetă. Publicul a avut ocazia să-i vadă pe Bonnie Tyler din Marea Britanie, una dintre interpretele favorite în concursul Eurovision, Natália Kelly din Austria, olandeză Amouk, franţuzoaică Amandine Bourgeois, ciprianca Despina Olympion, suedezul Robin Stjernberg, romanul Cezar Ouatu, ca să nominalizăm numai câteva nume din pleada celor 39 de cântăreţi. În fotografia alăturată aveţi ocazia să-l vedeţi pe Cezar Ouatu printre vedetele occidentale din concurs.

Ce scrie presa suedeză, despre prestaţia romanului Cezar Ouatu, puteţi vedea în rândurile de mai jos

Specialiştii considera, la unison, că reprezentantul României la Eurovision canta fals, iar melodia” It´s my life” este una foartă slabă, care ar avea neşansa să nu treacă de semifinala din seara de 16 mai. Apariţia scenică a lui Cezar Ouatu -o rochie neagră- nu a iscat nici un fel de comentariu, până în prezent, întrucât interpretul prin costumaţia de scena nu face altceva decât să reprezinte un personaj rupt din vraja operetei pe care acesta încearcă să-l pună în valoare.

Noi, românii din diaspora îi vom ţine pumnii lui Cezar Outu pentru un plasament în concurs cât mai avantajos.

Denise Marica

     Malmö, 15 maj 2013

 

Please enter banners and links.

Next Post

S-a dat undă verde pentru continuarea lucrărilor la centrele „Demnitate regăsită”

joi mai 16 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Semnalul  dat, săptămâna trecută, de ziarul Actualitatea de Călăraşi, privind întârzierea nejustificată a lucrărilor de construcţie, la cele trei centre sociale din judeţul nostru, destinate persoanelor cu afecţini neuropsihice, a dat roade. Aşa cum a precizat Mihai Roibu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi […]