Circul Acvatic ,,BELLUCCI” la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

imagini din spectacole - Circul BellucciCentrul Cultural Judetean Calarasi are marea placere de a anunta prezenta, pentru prima data in Calarasi, a Circului Acvatic ,,BELLUCCI”, celebru si in urma emisiunii ,,Serviti va rog!,,
Vor prezenta spectacolul ,,Voyager”, un spectacol fascinant in al carui program se vor regasi jonglerii, omul de guma, animale salbatice, jocuri de apa, dar si o parte din artistii participanti la emisiunea ,,Romanii au talent”.
Spectacolele se vor desfasura in sala de spectacole ,,Barbu Stirbei” astfel: Sambata, 18 ianuarie 2014 incepand cu orele 16.30 si duminica 19 ianuarie 2014, incepand cu orele 11.30 si orele 14.30.
Preturile pentru un bilet in sala sunt urmatoarele: pentru copii (cu varste curpinse intre 02 – 14 ani) – 20 de lei si pentru adulti – 30 de lei, informeaza, printr-un comunicat, managerul Alina Jipa.
Preturile pentru un bilet la balcon sunt: pentru copii – 15 de lei si pentru adulti – 25 de lei
Circul ,,Bellucci,, are si o oferta. Daca un copil insotit de un adult prezinta un flyer, plateste doar adultul. Daca doi copii se prezinta cu un flyer, platesc doar 30 de lei.

Please enter banners and links.

Next Post

Eminescu a unit Școala Roseți și Biblioteca Județeană într-un proiect cultural

mie ian. 15 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 15 ianuarie 2014, a avut loc, la Biblioteca Judeteana Al.I.Odobescu din Calarasi, actiunea literara “Eminescu exercitiu de admiratie”, activitate omagiala realizata impreuna cu Scoala Gimnaziala I.Rosetti, Roseti, cu avizul inspectorului de specialitate, dra Eugenia Ionita -ISJ Calarasi. Actiunea s-a desfasurat pe baza unui parteneriat […]